Malatyanın Bağcılardaki adayları Malatyalılara emanet

AHA İSTANBUL - Bağcılar Ak Partiden meclis üyesi adayları olan Rabia Üçtepe Karaköse, Bilal Dursun, Mücahit Canpolat için Malatyalılara emanet edildiler.


Malatyanın Bağcılardaki adayları Malatyalılara emanet

Yerel seçimlere az bir zaman kala siyasiler dokunmadık el , dokunmadık gönül, Dokunmadık kapı bırakmıyor. Cumhur ittikakında aday olan Malatyalılar düzenlenen gece ile Malatyalılara teslim edilerek ,Malatyalı seçmenlerden rekor oy sözü aldılar.

Bağcılar Ak partinin Halk sarayında düzenlediği destek gecesinin sunuculuğunu Radyo Tv program yapımcısı Ali Biricik yaparken Malatyanın kültür elçisi Selahattin Alpay'ın konseriyle Malatyalılar bir kez daha değerlerine sahip çıktılar. 

Malatyalılar katılımda göz kamaştırırken Bu özel gecede Ak Parti genel başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, milletvekili Halis Dalkılıç,Rumeysa Budak,  Eski milletvekli Ömer Faruk öz, Makon Malatya konfederasyonu ve Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek, kurucu başkanı Aziz Damar,  Malatya iş adamları dernek başkanı Yunus Akdaş, Ak parti Bağcılar ilçe başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar belediye başkanı Lokman Çağrıcı, İBB imar komisyonu başkanı Yüksel Akyol, Küçükçekmece malatyalılar dernek başkanı Mustafa Karakaş, Pütürge dernekler federasyonu başkanı Cihan Akköse,  Battalgazi dernekler federasyon başkanı Mehmet Kolay, İstanbul Kahramanmaraşlılar derneği başkanı Bilal Ardıç, Pütürge Örmeli köyü dernek başkanı Hüseyin Memiş, Tatlıcak dernek başkanı Zeki Keklik, genç Mastöb yönetimi, Meclis üyesi adayı Yaşar Yerlikaya,  Tv program yapıcısı Perihan Bozkurt ve ismini sayamadığımız özel konukların yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileride bu programda hazır bulundular. 

Program açılışında selamalama konuşması yapan Pütürge dernekler birliği başkanı Osman Dursun konuşmasında Malatya birliğinin daim olması dileklerinde bulunurken Bağcılarda Lokman çağrıcıyı, İstanbul'da Binali Yıldırım'ı seçilmesini istedi. 

Miad başkanı Yunus Akdaş'da konuşmasında "Millet çıkarlarını düşünen, ülke çıkarlarını düşünen istisna Malatyalısınız. "dedi. Adaylara seslenen başkan Yunus Akdaş daha "Daha iyi yerlere geleceksiniz, gayret edin. Malatya insanı merkezi sever, insan ayırt etmez. Ülkemizde beka sorunu var. Buna inanıyorum. Oylarımızın rengi zaten belli"dedi.

Makon ve Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil gevrek konuşmasında Bağcılarda üç meclis üyemiz var. Hepsi birbirinden kıymetli, Malatyalı hemşerilerimin olduğu her yerde , ülkesini milletni düşünen doğrunun yanında olduğunu biliyoruz. İşi ehli olan çok Malatyalı hemşerilerimiz var. Sivil toplum örgütleri olarak Malatyalıları her yere taşımamız lazım. Bir olmamız , Diri olmamız lazım. "dedi. Yeni Malatyasporuda değerlendiren "Hedefimizden hiç bir şey kaybetmedik. İlk altı dedik. Avrupa ve Uefa kupasına katılacakağız."diyerek Galatasaray maçına herkesi davet etti. 

Ak Parti ilçe başkanı İsmet öztürk'de selamalama konumasında "Malatyalıları, dostluklarından, kardeşliklerinden, temel duruşundan biliyoruz. Seçimin seçim ötesinde bir seçim olduğunu herkese ifade etmeye çalışıyoruz. Malatyalı olarak 3 meclis adayımızla yolumuza devam ediyoruz. O emanetleri Cenabı Allahın izniyle sizlere teslim ediyoruz."dedi.

 Malatya eski milletvekili Ömer Faruk Öz ise konuşması başında Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunu anarak ölüm yıldönümünde rahmetle bir kez daha andı. Milletvekili Ömer Faruk Öz konuşmasında "Malatyalılar İstanbulun ticaretine büyük katkı sağlamaktadırlar. Türkiye ve İstanbul'a çok büyük hizmetler yaptık.Gönül yapma konusunda bir eksikliğimiz oldu. Milletin derdiyle ilgilenmemiz gerekiyor. Akçeli işlerden uzak duralım. Mertlik ve delikanlılık Malatyalıların özünde var. Kırgınlıkları dargınlıkları bir kenara bırakacak ve seçilecek arkadaşlar kendilerine çeki düzen verecekler. Cumhurbaşkanımızın elini rahatlatalım. "dedi.

Milletvekili Halis Dalkılıç ise " Malatya Recet Tayyip Erdoğanı hiç yanlız bırakmamıştır. Sadece belediye başkanı seçmiyoruz. Kardeşi kardeşe vurdurmadılarmı, Bu ülkede alevi sunni çatısması çıkartmak istemedilermi? 15 Temmuzu çıkartmadılarmı? Niye bizim çoğrafyada, neden Almanyada olmuyor? Dünyanın vizdanını temsil eden bir milletiz.Yaptığımız siyaset sadece oy mücadelesi değil. Milletin mücadelesi. Susturmak istiyorlar. Recep Tayyip Erdoğana sahip çıkalım. Malatyalılar Ak partiye elde veriyor, gönülde veriyor. Lokman Çağrıcıya, Binali Yıldırıma, Recep Tayyip Erdoğana söz veriyormuyuz" diyerek katılımcılardan söz aldı. 

Belediye başkanı Lokman Çağrıcı konuşmasında 42 yıldır Bağcılarda olduğunu 32 Yıldırda siyasette yer aldığını dile getirdi. 24 saat telefonunun açık olduğunu dile getirirken "Ben Malatyayı haritadan, Ansiklopedilerden öğrenmedim. "diyerek kendisinde artık Malatyalı olduğunu dile getirdi.

Milletvekili Rümeysa Kadak ise konuşmasında "bağcılar insanı çok samimi, Yardımsever, anadolu insanı. Halkıyla olan bir başkanımız var. Gençlere ve kadınlara hitap eden bir başkanımız var. İstanbu'dada Binali yıldırım var. "dedi

Ak parti genel başkan yardımcısı Fatma Betül Sayan'da " Lokman başkanımız kadar çok çalışan bir belediye başkanı hiç görmedim. Bağcılar Malatya, Türkiye üzerinden hesap yapanlara osmanlı tokadı atacak. Malatya Gümbür gümbür Ak partinin yanında. Tramp Golan tepesini İsraillerin olduğunu onayladı. Çok kanlar akacaktır. Türkiye olarak bu çoğrafyada kaderini belirleyen tek ülkeyiz. 15 temmuz'da tek yürek olduk. Biz bu topraklarda tek milletiz. "dedi.