Erdoğan Şen ve Ali Deniz dualarla ebedi yolculuğa uğurlandı

AHA İSTANBUL - Güngören'in en köklü ailesi olan Şen ve Deniz aileleri aile büyüklerini kaybetmenin acısını yaşadılar.


Erdoğan Şen ve Ali Deniz dualarla ebedi yolculuğa uğurlandı

Aslen Samsunlu olan 79 yaşında Erdoğan Şen ile Yugoslavya manastır doğumlu 62 yaşında Ali Deniz sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdüler. iki çocuk babası Erdoğan Şen ile iki çocuk babası Ali Deniz Haznedar Merkez Camisi'nde düzenlenen cenaze töreni ile ebediyete dualarla uğurlandı. Şen ve deniz ailelerin dostları Cenaze namazında saflarda diğerlerini alırken rahmetli Erdoğan Şen'in eşi Tülay Şen ile rahmetli Ali Deniz'in eşi Bedriye Deniz ve rahmetli mi çocukları Nilüfer Şen ve Seda Serkan Deniz Kardeşler cami avlusunda acılarını paylaşanların taziyelerini gözyaşlarıyla tek tek kabul ettiler.  Erdoğan Şen'in kızı Nilüfer Şen musalla taşında yatan babasının naaşına Son Bir defa dokunup sarılarak gözyaşlarıyla veda etti.  Nazmiye ve Kezban Kardeşler ise kardeş acısı yaşayarak kardeşleri Ali Deniz'e son görevleri yerine getirerek Cenaze namazında Son veda da yerine aldılar. Acılı aile yalnız bırakmayanlar arasında Beylikdüzü Kızılay Şube Başkanı ayrıca Güngören spor kulüpler Birliği Başkanı Atilla Kıralı, eski İl Genel Meclis üyesi Seyfettin Dilaver,  Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Zühtü şeker, of Saraçlı köyü dernek başkanı Mustafa vahapoğlu, Suat ve Mahir Çelik Kardeşler, Mehmet Tuğral , Aziz Sapan, diş hekimi Mustafa Dingillioğlu, Seyfi Kavzan,   Haydar Karaağaç Hüsnü Kurtuluş , Fevzi Berberoğlu Mahmut Karaca, Güven mahallenin emektar posta görevlisi Figen Açış ile ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu ve yakınları cenaze namazı saflarında yerlerini aldılar.

İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamının kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlilerin ruhuna hediye edildi. 

Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli Erdoğan Şen'in cenazesi evin önüne getirerek helallik alındıktan sonra memleketi Samsun'a, rahmetli Ali Deniz'in cenazesi de Hadımköy Çakmaklı mezarlığına uğurlanarak defnedildi .