Uçar Ailesi Osman Uçar'ı kaybetmenin acısını yaşadı

AHA İSTANBUL - 50 yıllık Güngörenin köklü ailelerinden olan Uçar ailesi ataları Osman Uçarı dualarla hakka uğurladı.


Uçar Ailesi Osman Uçar'ı kaybetmenin acısını yaşadı

Aslen  Tokat'lı olan olan 1 çocuk babası Güven hamamının kurucusu Osman Uçar geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.Eski meclis üyesi Yusuf Uçar'ında amcası olan  7 çocuk torunu Osman Uçar için Akıncılar camiinde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Musalla taşında yana rahmetli Osman Uçar'ın oğlu Metin Uçar ile rahmetlinin torunları  Burcu Abdullah ve Osman dedelerinin yanı başında bir an olsun ayrılmayarak atalarına veda ettiler. Rahmetlinin 50 yıllık hayat arkadaşı eşi Fatma Uçar ise dostlarının yanı başında metanetini koruyarak hayat arkadaşına göz yaşalarıyla veda etti. Rahmetlinin oğlu Metin Uçar ve Yusuf Uçar cami avlusunda kendilerinin bu acı gününde yanlız bırakmayanaların taziyelerini tek tek kabul ettiler. Ebediye uğurlanan Osman Uçar'ın kardeşleri Ahmet, Mehmet, Mustafa , Sevim, Arife kardeşler ise kardeş acısını yaşayarak abilerinin son yolculuğunda yerlerini aldılar. İBB Mezarlıklar müdürlüğü imamı Muhammet Emin Albayrak tarafından kıldırılan cenaze namazında haklar helal edilirken semaya açılan ellerde edilen dualarlarda rahmetlinin ruhuna hediye edildi. 

Rahmetlinin naaşı omuzlarda ebedi istirahatgahı olan Kayabaşı aile kabristanına dualarla omuzlarda uğurlanarak defnedildi. Defin sonrası taziyeler evinde alındı. 

Cenaze namazı saflarında Güngören belediyesi zabıta amiri Timur Yıldırım, belediye güvenlik amiri , Cafer Karaca, Av. İzset Gündüz, aile dostları Saim Akbaba, esnaflardan Erdal bey ve ,ismini sayamadığımız çok Uçar ailesinin yakın dostları cami avlusunu doldurarak Uçar ailesinin acısına ortak oldular.