Güngören, Huzuru için yeni döneme start verdi

AHA İSTANBUL - Güngören emniyet müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleşen Huzur toplantısında alınan kararlarla ilçedeki yaşam huzuru yeni yol haritası belirlendi.


Güngören, Huzuru için yeni döneme start verdi

Her yıl gerçekleşen huzur toplantısının bir yenisi daha gerçekleşti. Güngören emniyet müdürü Yalçın Erdem ve ekiplerinin ev sahipliğinde ve kordinasyonunda gerçekleşen huzur toplantısında Güngören'in tüm değerleri katılarak geleceğe dair taşın altına ellerini bir kez daha koydular. Güngören belediyesi köyiçi kültür merkezinde gerçekleşen huzur toplantısının sunumunu ilçe emniyet müdürlüğü amirlerinden Ayşe Şengör yaparken , Kaymakam Zeyit Şener, Belediye başkanı Şakir Yücel Karaman, ilçe emniyet müdürü Yalçın Erdem vatandaşların tesbit ettikleri eksiklikleri, talepleri tek tek dinleyerek kimi zaman cevap verdiler kimi zamanda gereğinin yapılması için notlar aldılar. Program açılış konuşması yapan ilçe emniyet müdürü Yalçın Erdem ilçedeki suçla mücadelede her geçen gün başarı elde edildiğini yaptığı sunumla elde edilen rakamsal verilerle dile getirdi. Suç ve suç unsurlarıyla mücadelede vatandaşların desteklerinden dolayıda teşekkür etti. Belediye başkanı Şakir Yücel karaman'da konuşmasında ilçedeki huzrlu yaşamın oluşmasında kendilerine düşen her görevi yerine getirdiklerini, emniyet teşlikatının ihtiyacı olan araç gereç ve lojistik desteklerinin imkanlar ölcüsünde verilerek yanlarında oldukalrını dile getirdi. Kaymakam Zaeyit Şener'de konuşmasında belediye başkanı Şakir Yücel Karaman'a verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken vatandaşlardanda suçlularla mücadelede sadece emniyet güçlerinin yeterli olamayacağını, vatandaşlarında duyarlı olunması gerektiğini ifade etti. 

Huzur toplantısına katılan vatandaşlar bölgesindeki sıkıntıları dile getirdiler. Kimileri alkol satan iş yerlerini denetimlerinin artırılmasını, Uyuşturucu ile mücadelenin artarak sürdürülmesi, okul bahçelerinin gece denetimlerinin artırılması, ilçede bulunan yabancı uyruklu şahısların daha iyi denetlenemsi  gibi konular toplantıya damgasını vurdu. Siyasi parti  temsilcileri, dernek başkanları, muhtarlar, okul müdürleri , kamu kurum yöneticileri yanı sıra emniyet müdürllüğü tüm birim amirleri hazır bulundular.  vatandaşlar huzur toplantısında tek tek söz alarak geçmişdeki olumlu, olumsuz konuları dile getirirken geleceğe dair temennilerini ifade ettiler. Yapılan huzur toplantı sonunda alınan notlar ve talepler doğrultusunda huzurlu yaşam için yeni yol haritasıda belirlendi.

Huzur toplantısında Güngören belediye başkan yardımcısı Ensar Özcan, İyi parti ilçe başkanı Ayhan Kurt, başkan yardımcısı Öğuz  Öztürk, saadet partisi idari amiri Ragıp Şenel, 'de bu özel toplantıda yerlerini aldılar. Kale Center işletme müdürü  Uğur Sarıoğlu, Güvenlik müdürü Abdullah Doğan ve ismini sayamadığımız çok sayıda kurum kuruluş ve yöneticileride hazır bulundular.