İstanbul Esnaf Odaları bereket sofrasını şükürlerle paylaştılar

AHA İSTANBUL - İstanbul Esnaf Odaları birliği geleneksel iftar sofrasının bereketini tüm değerleriyle bir araya gelerek tek yürek olduklarını haykırdılar.


İstanbul Esnaf Odaları bereket sofrasını şükürlerle paylaştılar

İSTESOB İstanbul esnaf odaları birliği geleneksel olarak düzenlediği İftar sofrasının bir yenisini Zeytinburnu 1453 sosyal tesislerinde gerçekleştirdi. Ev sahipliğini İstesob birlik başkanı Faik Yılmaz ve yönetim kurulu gerçekleşetirirken tüm misafirlerini kapıda tek tek karşılayarak ağırladılar. İstanbul'da bulunan oda başkanlıkları bereket sofrasında yerlerini alırken iftar öncesi hasbahal ederek hasret giderdiler. İftar öncesi selamlama konuşması yapan İstesob başkanı Faik Yılmaz bir yıl sonunda İftar sofrasının bereketinde tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile gitirirken gelecek ramazan bayramınıda kutladı. Başkan Faik Yılmaz Pazar günü saat 24:00'da Maltape Miting alanına Taksicileri, Münübüscüleri ve kamyoncuları davet ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı mitingde hazır bulunularak UBER'den dolayı teşekkür edileceğini duyurdu.

Fotoğrafcılar odası yönetim kurulu üyesi Abdullah Gülmez'in okuduğu Kuranı Kerim ile semaya açılan ellerde edilen dualarla yaradana şükürler edildi. Bu özel gündeki programı Birlik genel sekreteri Muzaffer Garip koordine ederken   İstanbul Ticaret odası il müdürü İsmail Menteşe esnaf bereket sofrasında hazır bulundu. Sucular Meşrubatcılar odası başkanı Ahmet Turan Akkaya, Esenler esnaf kefalet kooparatifi başkanı Şükrü Şahin ve 2. başkan Soner Karabulut, Güngören Birleşik esnaf ve sanatkarlar odası başkan vekili Nezir Kinin, Güngören Şoförler odası başkan vekili Cafer Yıldırım ve genel sekreteri Münevver Çolak, Küçükçekmece Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Mustafa Yorulmaz, Ankara Mobilyacılar odası başkanı Hüseyin Taklacı, İstanbul Kırtasiyeciler odası Yavuz Tekçe , Güngören Trabzonlular dernek başkanı İbrahim Yılmaz, Güngören inşaatcılar odası başkanı Fikret Turan,  seçim kurulu müdürleri Hatice Çelebi, Nebahat Özoğul, Mehmet Yıldıztekin, Cahit Köroğlu Gazetecilerden Nusret Kafasıbüyük, Rasim Şimşek, Kahraman Yılmazcan ve ismini sayamadığımız çok sayıda oda başkanı ve özel davetliler davette  yer alarak bereket sofrasını paylaştılar.