Haci Remzi Çetiner dualarla bir kez daha yad edildi.

AHA İSTANBUL - İstanbul Times gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner kısa bir süre önce babası Haci Remzi Çetiner'i hakka uğurlayarak baba acısı yaşarken rahmetli için mevlidi şerif okutularak bir kez daha yad edildi.


Haci Remzi Çetiner dualarla bir kez daha yad edildi.

Aslen Malatya'lı olan Haci Remzi Çetiner için mevlidi şerif okutuldu. 12 çocuk babası Haci Remzi Çetiner için Zeytinburnu belediyesi taziye evinde mevlidi şerif okutularak dualarla bir kez daha yad edildi. Rahmetlinin oğlu Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner'in davetlisi olarak çok sayıda aile dostları ve yakın akrabaları bu özel günde yer aldı. Halil Albayrak'ın okuduğu  Kuranı Kerim sonrası semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Ramazan ayının 13. günü münasebetiyle de  verilen İftar'da da yaradana şükürler edildi.

Hüseyin Çetiner bu özel günde kendilerini yanlız bırakmayan dostlarını tek tek ağırlarken Mardin dernekler federasyonu genel başkanı İbrahim Biter, Malatya dernekler federasyonu başkan yardımcısı Nihat Demir , Dünya basın mensupları genel başkanı Muzaffer Tunç, Mavi Fikirler ajası yönetim kurulu başkanı Fatih Özbey, Zeytinburnu medya grubu başkanı Taylan Demirelli, Ülke tv'den Murat Ergün ve belediye meclis üyesi Fevzi Altuğ , Zeytinburnu bitlisliler derneği ile ismini sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluşları ve temsilcileri bu özel günde yerlerini aldılar.