AK Parti Güngören Seçim Startını Vira Bismillah Diyerek Verdi

AK Parti Güngören İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 14.05.2018 tarihinde Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde bir araya gelen teşkilat mensuplarına İlçe Başkanı Bünyamin BAŞ’ın hitap ettiği program, Belediye Başkanı Şakir Yücel KARAMAN’ın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sunumu ile devam etti.


AK Parti Güngören Seçim Startını Vira Bismillah Diyerek Verdi

Seçim startını verdiklerini söyleyen Bünyamin BAŞ, AK Parti’nin 16 yıldır sokaktan kopmayan bir siyaset ürettiğini kendilerinin de göreve geldikleri günden bu yana birebir ilişki kurduklarını ve uzattıkları her elin karşılık bulduğunu dile getirerek, 24 Haziran seçiminde de ‘’şimdi yeni bir görev vakti’’ diyerek büyük küçük demeden SKM Başkanı Ayhan ŞİMŞEK’in vereceği her görevi tüm teşkilat mensuplarının layıkıyla yerine getireceğine olan inancını yineledi.

24 Haziran seçimiyle birlikte yeni bir dönemin başladığını ve bundan önce ki seçimlerden farkının ise ‘’sistemin civatalarının sıkılacağı değil, söküleceği ve mührün gerçek sahibi olan millete verileceği seçimlerdir’’ diyerek bundan önceki seçimlerin önemli fakat bu seçimin ise hayati olduğunu dile getirdi.

Ramazan ayı münasebetiyle uyarılarda bulunan BAŞ; ‘’Ne olur seçimin sıcaklığı ve yorucu hengamesinde kalp kırmayalım. Ramazan’ın bereketini hiçbir şeye değişmeyelim. Bir söz söylerken kalp süzgecinden geçirip, El İnsaf zikrine bulayalım ve söze öyle başlayalım’’ diyerek teşkilatın gayretli, samimi şekilde çalışacağını ve kalp kırmadan bu çalışmaları yürütmesi gerektiğini dile getirdi.

Desteklerinden ötürü Belediye Başkanına, Yönetim Kurulu Üyelerine, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile ekiplerine, Meclis üyeleri, mahalle başkanları ve teşkilatlarına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Belediye Başkanı Şakir Yücel KARAMAN’ın sunumunu dikkatle takip eden teşkilat mensupları, 24 Haziran seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını dile getirerek gece gündüz bir ekip olarak çalışma sözü verdiler.