Posoflular annelerin değerine paha biçemedi

AHA İSTANBUL- Mayısın ikinci haftası dünya anneler günü kutlanırken İstanbul'da yaşayan Ardahan Posof'lularda bu özel günde anneleri onurlandırdı


Posoflular annelerin değerine paha biçemedi

dernek merkezi İstanbul Güngören'de bulunan Ardahan Posoflular derneği Anneler günü münasebetiyle çok özel program düzenledi. Posoflular derneği sosyal tyesislerinde gerçekleşen programda Başkan Aydın Karadağ açılış konuşmasında Anne Babalardan alınan hayır dualarının ne kadar kıymetli olduğunu ifade etti. Büyüklerin bir başka olduğunu Hele posofluların daha başka olduklarını dile getirdi. Büyüklere sahip çıkılmasını onların mutluluğu herkesin mutluluğu olduğnuda sözlerine ekledi. Kadriye Karadağ'da günün anlamına özel konuşma yaptı. Kadın kolları başkanı Yaşagül Kaya  gelen misafirlerle tek tek ilgilenirken anne olmanında mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Okunan Kuranı Kerimle ebedi hayata göç edenlerde açılan ellerde edilen dualarla bir kez daha yad edildi. Posoflu miniklerin okuduğu şiirlerde günün anlamına istinaden minnet doluydu. Program sonunda katılımcılara günün anısına hediyeler taktim edildi. 

Başkan Aydın aradağ'ın annesi Ayten karadağ yeni nesil annelere ve adaylarına altın küpe olacak nasihat verirken " Eşlerini ve evlatlarını evden gönderirken dualarla uğurlasınlarki huzur, sağlık, bolluk olsun. Evleri neşe dolsun" dedi.  

Bu özel günde Posoflular derneği tam kadro yerlerini aldılar.