Posofluların Kadın Kolları Başkanı Yaşagül KAYA oldu

AHA İSTANBUL - Ardahan Posoflular derneği ilklere imza atarken kadın kolları başkanlığını kurarak Yaşagül Kaya kadın kolları ilk kurucu başkanı oldu.


Posofluların Kadın Kolları Başkanı  Yaşagül KAYA oldu

İstanbul Güngören'de bulunan Ardahan Posoflular derneği Aydın karadğ yönetiminde yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Posoflular Derneği Daha Güçlü, Daha Renkli,Daha Yoğun ve Duyarlı Çalışacak. Posoflular dernek başkanı Aydın Karadağ'ında katıldığı kahvaltı programı ile Posoflu kadınlar sofra bereketinde bir araya geldiler. 

Bugüne kadar birçok konuda  önemli başarılar elde  etmiş , üyelerine çok değerli hizmetler sunan  Posof  Derneği  Yönetim Kurulu’na bir kadın üyeyi dahil ederek  hemşerilerine bir adım daha yaklaşmıştır.

 Genel Kurulu sonrası faaliyetlerine başlayan Dernek 12.Dönem Yönetim Kurulu tarafından KADIN KOLLARI Başkanlığı  kurdu. . Posoflular Derneğinin ilk kadın yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda ilk Kadın Kolları Başkanı olan Yaşagül KAYA görevine hızlı başladı.

Hanımlara özel ilk defa organize edilen sabah kahvaltısına katılım yüksek,  ilgi muhteşemdi. Hanımlar özlem giderdiler, bol bol sohbet ettiler ve bir sonraki faaliyetlerden haberdar olmaya çalıştılar.

Kahvaltıda Kadın Kolları Başkanı Yaşagül Kaya Dernek faaliyetlerine katılım ve takip şartı ile bütün istek ve taleplerin yerine getirileceğinin müjdesini verdi.

 Geleneksel hale gelecek olan “Posoflu Hanımlar Bahar Kahvaltısı’nın yanı sıra Kadın Kolları’nın programında  bir çok Gezi, Eğitim ve  Kültür Etkinlikliği yer almaktadır.

 kadın kolları başkanlığı kamoyuna verdiği mesajda "İkinci çok anlamlı etkinlik ise  Anneler Gününde olacaktır , annelerimiz evlerinde  ziyaret edilerek cam sakızı çoban armağanı hediyeler sunulacaktır.Ayrıca Derneğimizde hanımlara yönelik bir aktivite gerçekleştirilerek annelerimize hak ettikleri değer verilecektir." denildi. Çalışmaları bir bir sıralarken hedefide belirlediler. Hedefte "Diğer etkinlik programları ise İstanbul Şehirturu , Anıtkabir Ziyareti, Çanakkale, Konya ,Bursa, Bilecik Kültürel gezileri olarak belirlenmiştir.

Ayrıca İlgili kurumlarla irtibata geçilerek talep doğrultusunda sağlık,  aile, çocuk, çevreye yönelik eğitim seminerlerine hanımların katılımı sağlanacaktır.

Yönetimde bir kadın üyenin olması ve etkin çalışması çok önemlidir ancak  yeterli değildir, amacımız daha fazla kadının yönetime dahil edilmesidir,  eminiz ki hanımların katkıları artıkça  Posof için Posoflu için sosyal, kültürel ve ekonomik birçok etkinliğe, birçok projeye başarılı bir şekilde imza atılacaktır.

Biz biliyoruz ve bu ülke genelinde kabul görmüştür, kadını erkeği ile Posoflular  ahlaki değerlere çok bağlı , eğitim seviyesini her geçen gün artıran, kavgasız gürültüsüz bir hayatı tercih eden vatandaşlardır .

İşte bu  ve bir çok sebepten Farklıyız, inşallah şimdi daha farklı olacağız ve farklılığımız şimdi Kadın Kolları Başkanlığımızın , arkadan gelen gençlik kollarımızın yaptığı çalışmalarla daha da fazla hissedilecektir inşallah."denildi.