Özlem Nezirler, "Fotoğrafik Hafıza Tekniği İle Yabancı Dil Öğrenmek çok Kolay"

Elite Yabancı Dil Projesi, 5 kur ile 5 bin kelime öğrenmeyi vadediyor.


Özlem Nezirler,

İngilizce Öğretmeni Özlem Nezirler, kendi geliştirdiği teknikle alanında uzman 50'nin üstünde öğretmen ile 10 dilde eğitimin kapılarını açıyor. Özel ders ortamında istenirse kurum ve iş yerleri topluca katılabilirken, kendi seçtikleri mekanlarda da ders alabiliyorlar. 5 seviye'de eğitim veren Elite Yabancı Dil Projesi, her seviyede 96 saatlik kurs süresiyle, Yabancı dili pekiştire pekiştire öğretirken, "Conversation Clup" Aktivitelerinde alanında uzman, eğitim tecrübesi bulunan "Native Speaker" eşliğinde, "Callan" metoduyla konuşma yetkinliği arttırılıyor. 

Her kur Sonunda, İngilizce Öğretmeni Özlem Nezirler'in hazırladığı sınavlarda, başarılı olan kursiyerler bir üst kur'a geçmeye hak kazanırken, başarılı olan öğrencilere MEB onaylı sertifikalarıda teslim edilmekte. Alanında uzman öğretmenlerin verdiği; İngilizce başta olmak üzere Arapça, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Çince, Japonca ve Korece eğitim derslerinde fototoğrafik Hafıza Tekniği ile 5 bin kelime öğreniliyor. Ayrıca  Yabancı Dil Sınavları (YDS) test çözme teknikleride bu desrlerde öğretilmekte. 

Kısa Bir süre içerisinde Osmanlıca Dersleri'ninde başlayacağının müjdesini veren ingilizce Öğretmeni Özlem Nezirler, "Fotoğrafik hafıza tekniği ile 5 bin kelime öğrenilebeliceği gibi, Yabancı dil sınavlarında en sık çıkan gramer yapıları ile soru çözme teknikleri öğretilebileceği gibi kurs sonunda yurt dışında kimseye muhtaç olmadan kendini ifade edebilme ve karşıda ki kişileri rahatlıkla anlayabilecekler. Uzmanların görüşlerine göre, yabancı dilde 2 bin 5 yüz kelime yetmesine rağmen, Elite Yabancı Dil Projesi ile 5 bin kelime öğretiyoruz. Derslerimizi hem yabancı hemde Türk hocalarla bire bir vermekteyiz. Bu projenin pilot uygulamasında eğitim verdiğimiz 50 kursiyerden 45'ini YDS sınavında başarılı olmasını sağladık" dedi.

Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0 543 731 12 24 numaralı telefondan Proje lideri Özlem Nezirler'e ulaşabilir.

email:  referanslanguage2017@gmail.com