DÜNYACA ÜNLÜ TÜRK KADINLARI, ZEYTİNBURNU'NDA SERGİLENİYOR

Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde “ Kadına Saygı 4 “ Programı dahilinde “DÜNYANIN ÖDÜLLENDİRDİĞİ TÜRK KADINLARI SERGİSİ “ Muhteşem bir katılım ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Gülmen Güven ve sergide fotoğrafları yer alan ve açılışta bulunan ,ünlü Türk kadınları ile beraber kurdele kesildi.Sergi 23 Mart’a kadar açık kalacak.


DÜNYACA ÜNLÜ TÜRK KADINLARI, ZEYTİNBURNU'NDA SERGİLENİYOR

Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclisi gurubu zarafetleriyle ve giysileriyle görsellikte ön plana çıkmışlardı. Davetlilere ve ziyaretçileri sunumları yapılan ikramların ve kokteylin zenginliği ve çeşitliliği etkinliğe ayrı bir renk kattı.
DÜNYANIN ÖDÜLLENDİRDİĞİ TÜRK KADINLARI
 Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde açılışı yapılan  sergi 23 Mart’a kadar açık kalacak açık kalacak, “  Dünyanın Ödüllendirdiği Türk Kadınları Sergisi” düzenlenen kutlamaya renk katarken açılışı da aynı etkinlikte yapıldı. Ekinliğe,Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,Başkan Yardımsısı Gönül Demirel,Sosyal İşler Müdürü Sami Ünlü,Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı  Gülmen Güven  ve Kadın Meclisi Üyeleri , ( ZEYÇED) Zeytinburnu Çevre – Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali Gündüz,Denetleme Kurulu  Başkanı Gazeteci Mehmet Alpay,Avrasya Hastaneleri Genel Koordinatörü İbrahim Urlu,Dünya ve Avrupa Türkiye Milli Şampiyonu Boksör Gülsüm Şeyma Tatar ile  Yazar Dr. Nevin Halıcı ve çok sayıda kadın  ve STK  temsilcisi katıldı.
SERGİ AÇILIŞI DA HAYLİ GÖRKEMLİYDİ
Dünyanın Ödüllendirdiği Türk Kadınları sergisi açılışında selamlama yapan Zeytinburnu Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Gülmen GÜVEN kadınların dünya dengesi olduğunu vurgulayıp ,nezih bir konuşma yaptı.Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN'da ' Kadınlarımız baş tacımızdır " sözleriyle başladığı konuşmasını  “ Dünyanın Ödüllendirdiği Kadınları burada sergiliyoruz. Sporcu, yazar aşçı, bilim insanı her biri kendi alanında başarılı ve dünyanın bildiği, dünyanın ödüllendirdiği isimler. Türkiye’yi dünyada çok iyi temsil  eden kadınlarımızla ilgili bir sergideyiz. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde 8 Mart münasebetiyle bu sergiyi açmış olduk. Emeği geçen kadınlarımızı tebrik ediyorum  “ dedi.
Sergiye iştirak eden Dünya ve Avrupa Şampiyonu Gülsüm Şeyma TATAR’ın da, kadının önemini ve değerlerini dile getiren bir konuşmasının ardından  sergi açılış kurdelesi kesildi ve birlikte sergi gezildi. 
Daha sonra salonda Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinin kurduğu koro topluluğu,davetlilere müzik ziyafeti çekti. Büyük ilgi gören sergi 23 Mart’a kadar açık kalacak.