Adil Gevrek, "Süper Lig'teki En Ucuz Bilet Malatyaspor'undur"

Evkur Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe macı öncesi, bilet fiyatlarının yüksel olduğuna yönelik şikayetlere, Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek cevap verdi.


Adil Gevrek,

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonunda, 25. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek Evkur Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe macı öncesi gündem konusu olan bilet fiyatlarına Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı basın acıklamasıyla cevap verdi. Yaptığı basın toplantısında sık sık Süper Lig'teki en ucuz biletlerin Malatyaspor'a ait olduğunu  vurgulayarak, tek maçlık yapılan bu fiyat uygulamasında taraftardan destek beklediğini ifade etti. 

Başkan Gevrek, "En Ucuz Biletler Bizde"

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Süper Lig'e yeni çıkan bir takım olduklarını ifade ederek, "Anadolu Kulüpleri içersinde en ucuz fiyatların bizde olmasının nedeni, taraftarlarımızın takımımıza adapte olması sağlamak. Taraftarlarımızda bunun bilincinde. Anadolu takımlarında, 4 büyüklere karşı oynan maçlarda farklı fiyat uygulamaları var. tabi biz yeni bir takım olduğumuz için bu uygulamada biraz geç kaldık. Fenerbahçe Macı ile başlayan bu uygulama bazı kesimlerce farklı algılanmasına rağmen bundan sonraki dört büyüklere karşı oynanacak maclarda bu uygulamaya devam edeceğiz" diyerek. Bu fiyat politasının Anadolu takımları içersinde emsalleri olduğunu ve bu fiyat listelerinin elinde bulunduğunu söyledi.

Başkan Gevrek, "Biz Taraftarımızı Her Zaman Yanımızda Görmek İstiyoruz"

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, büyük maç küçük maç ayrımı gözetmeksizin taraftarın desteklerini beklediklerinini sözlerine ekleyerek, "2. Lig'den buyana bizi destekleyen taraftarımızın yeri ayrıdır. Çünkü o taraftarlarımız 2. Lig olsun, PTT ligi olsun deplasmanda bile takımımızı yalnız bırakmadılar. Eminimki, bu gün bu fiyat uygulamasına tepki gösterenler ilk defa maca gelecek yada sadece büyük maçlara katılan taraftarlardır. Biz bir kere olsun taraftarımızdan fedakarlık istiyoruz. Hem 2. Lig'den beri her maçta takımını destekleyen taraftarımıza da saygıları olsun. Hem takımın en zor zamanında yanında olmayacaksın. Hemde bu fiyat politikasına sen en fazla tepki göstereceksin. Bu kulüp hepimizin, tüm Malatya'nın bir değeridir. Bizle 4'senedir beraber yürüyen taraftarların içinde öğrencilerin olduğunu, 50 lira vermekte zorlanacak taragtarımızın olduğunu biliyorum ama yönetimizle beraber aldığımız bu kararda taraftırımızın fedakarlığını bekliyoruz. İş adamlarından destek bekliyorum Çalışanlarına bilet alabilirler, maça gitmek isteyen takımımızı desteklemek isteyenlere bilet alabilirler" dedi.

Başkan Gevrek, "En Fazla Yerli Oynatan İlk Üç Takım İçerisindeyiz"

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, basın açıklaması sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlarken Milli Takım'ın yetkililerin Malatyaspor'u takip etmesini vurgulayarak "Malatyaspor, Türkiye'de en fazla yerli oynatan ilk 3 kulüp içerisinde. Takımda oynayan gençler, A Milli takımda da oynamalıdır. Milli takımın, teknik heyetin bizim oyuncularımızı izlemesi gerekmektedir" dedi.