Ahmet Turan Akkaya oda başkanlığında yeniden Güven tazeledi

AHA İSTANBUL- - Menba, Maden suları meşrubatcılar ve turşucular odası yapılan kongre ile başkanları Ahmet Turan Akkaya'ya güven oyu vererek yeniden bir dönem daha başkan seçti.


Ahmet Turan Akkaya oda başkanlığında yeniden Güven tazeledi

2000 yılından bu güne kadar Menba, Maden suları meşrubatcılar ve turşucular odası başkanlığını yürüten Ahmet Turan Akkaya yapılan yeni kongre ile güven tazeliyerek bir dönem daha oda başkanı seçildi. Fatih'de bulunan Erzincanlılar vakfı sosyal tesislerinde gerçekleşen kongrede Divan başkanlığını İstesob İstanbul Esnaf Odaları Birliği başkanı Faik Yılmaz yaparken   bakanlık yetkilileri Mehmet çankaya ile Rukiye Gedikçoban gözetiminde  kongre gerçekleştirildi. Kongre öncesinde şehitlerimiz unutulmayarak saygı duruşu ve İstiklal marşı okunarak bir kez daha şükranla yad edildi.   Kongre açılışında raporlar okunarak oylanırken oy birliği ile kabul edildi.   Teşekkür  konuşması yapan Başkan Ahmet Turan Akkaya üyelerin göstermiş oldukları güvenlerinden dolayı teşekkür etti. Odanın her geçen gün büyüdüğünü dile getirdi. 

Kongrede alınan kararlarda eğitim yardımı, odanın kendi mülkiyetini alma yetkisi, şirketlere ve kooparatiflere veya eğitim kurumları açmak için yetki oy birliği ile yeni yönetime yetki verildi. 

 

Bu özel günde yer alanlar arasında Ayakakbılar odası başkanı Yaşar hangün, Kasget ve şapkacılar odası başkanı İsmail Demirtaş, Alibeyköy birleşik esnaf odaları başkanı Halil Ertekin, Milli piyangocular odası başkanı Ahmet Yazıcı, Mahrukatcılar oda başkanı Mehmet Muvakkar Karzan, Mobilya doğramacılar odası başkanı Ömer Özdemirkan, kırtasiyeciler odası Yavuz Tekçe,İstesob vakıf müdürü Aziz Şentürk,  Cemaloğlu şirketler grubu İş adamı Hasan Akkaya, Asıltat yönetim kurulu başkanı Ramazan çoşkun  ve ismini sayamadığımız çok sayıda oda üyeleri kongrede hazır bulundular. , Erzincan Gazetesi Şener Kara, Özden Gazetesi Sedat Sevim, Kemaliye Haber TRT Haber Temsilcisi Veli Sarıboğa,  Ertv program yapımcısı S. Serap Baylan ekibiyle çekimler yaparak bu özel günü ekrana taşıdı. 30 yıllık damak tadı lezzeti Asıltat böreği ve tatlısı ilede katılım gösteren misafirlere damak lezzeti buluşturuldu.

Yeni yönetim kurulu Asil üyeler

Başkan Ahmet Turan Akkaya

Cenk Mecal, Veysel Bilir, Orhan Akkurt, Mehmet Akkaya, Memnune Koçyiğit, Nihat Kelebek

Yedek Yönetim Kurulu

Barış Ayran, Fuat Topçu, Nuri Gül, Hasan Tellioğlu, Aşur Avcı, Hüseyin demir, Davut İncedemir, 

Denetin Asil üyeler

Gökhan Genç, Yunus Kartalmış, Ahmet Aydaş,

Yedek denetim kurulu üyeleri

Ahmet Balaban, Mustafa Fakir, Arzu Demet Sava