Kudüs ve Mehmet Akif İnan, Ödülleri Sahiplerini Buluyor.

Eğitim - Bir - Sen İstanbul 1. Bölge Bağcılar Temsilciliği'nin , Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediği, Kudüs ve Mehmet Akif İnan; resim, şiir okuma, şiir ve deneme yazma yarışması'nda dereceye giren yarışmacılar, yapılacak görkemli törenle ödüllerini alacak.


Kudüs ve Mehmet Akif İnan, Ödülleri Sahiplerini Buluyor.

Eğitim - Bir - Sen İstanbul 1. Bölge Bağcılar Temsilciliği geçmişe ve geleceğe sahip çıkıyor. Edebiyatın temel taşlarından ve Eğitim Bir Sen'in de genel başkanlığı yapan Merhum Mehmet AKif İnan ve geçmişten günümüze Müslüman aleminin kanayan yarası haline gelen Mescidi Aksa'yı unutturmamak, gelecek nesillere sevdirmek amaçıyla düzenlen yarışmanın ödül töreni 14 Şubat 2018, saat 19.00'da Bağcılar Halk Sarayı'nda düzenlenecek. Küdüs Davası'na sahip çıkarak ardında sayısıs eser bırak Mehmet Akif İnan'ın şiirlerininde okunacağı gecede, İlkollar arası resim, Ortaokullar arası şiir okuma, Liseler arası şiir yazma ve öğretmenler arası deneme yazma branşlarında ödüller sahiplerine kavuşacak. Geceye konuşmacı olarak katılan Ahmet Gündoğdu, Hasan Yalçın Yayla'da, törene katılan misafirlere bilgi ve deneyimleriyle eşsiz bir gece yaşatacak. 

Eğitim - Bir - Sen istanbul 1 nolu Bağcılar Temsilcisi Mükremin Köse, Kudüs sevdalılarını "Kudüs ve Mehmet Akif inan" Konulu progra davet etti.