Kamil Bulut Güngören Bağcılar Esnaf Sanatkarlar Kooparatif Başkanı Oldu

Kısa bir süre önce hayatını kaybeden başkan İdris Keskinci'nin yerine başkan vekili olağanüstü kongrede Kamil Bulut seçildi.


Kamil Bulut Güngören Bağcılar Esnaf Sanatkarlar Kooparatif Başkanı Oldu

İstanbul Güngören Bağcılar Esnaf kefalet kooparatifi olağan üstü kongresini yaparak yeni başkanını seçti. Kısa br süre önce kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İdris Keskinci'den boşalan koltuğa başkan vekili Kamil Bulut kongrede seçilerek başkan oldu. Bahçelievler yaren cafe sosyal tesislerinde gerçekleşen kongrede divan başkanlığını 15. bölge esnaf  ve sanatkarlar kefalet kooparatifi birlik başkanı Temel Yaşar Çoruh yaparken bakanlık temsilcisi Metin Yöney gözetiminde kongre gerçekleşirken kongre öncesi hak yoluna uğurlanan İdris Keskinci ve diğer vefat edenler bir kez daha anıldı. Kongrede yapılan açık oylamada Kamil Bulut ve yeni yönetimi oy birliği ile seçildi. Alınan kararlarda 3 yılda bir kongre yapılması kararı da alındı.  Kongre öncesinde kooparatif müdürü Ayten Polat ve idari memurlar Caner Polat ve Taner Ömeroğlu katılımcıların imzalarını alırken başkan Kamil Bulut da gelen misafirleri tek tek karşılayarak ağırladı. 

Bu özel güne katılanlar arasında Güngören soförler odası başkanı Oktay Nuhoğlu, Kanal T yönetim kurulu başkanı Fatih Keskinci, genel müdürü İlker Karaca, Tv program yapımcısı Av. Hikmet Ömeroğlu, Servisciler odası başkan vekili Ahmet Özsoy, 15. bölge esnaf ve sanatkarlar birliği yönetim kurulu üyesi Bülent Kasapoğlu, bölge müdürü Figen Kolbaşı, 15. bölge iş adamı Ali Yazıcı,  Adem Ünal, Fatih Karşıdağ, Güngören belediye meclis üyesi Hasan Çiçek, Trabzon inşaatcılar dernek başkanı Fikret Turan ve ismini sayamadığımız çok sayıda katılımcı yerlerini aldılar. 

Kongre sonunda hizmetlerinden dolayı  başkan Kamil Bulut birlik başkanı Temel Yaşar Çoruh'a plaket taktim ederken koopartif kredisi kulanırken hiç aksatmadan geri ödemesini düzenli yatıranlara temsilen Faruk Şoray ile Ayşe Karaloğlu'na plaket taktim edildi. Ayşe Karaloğlu adına plaketi Kooratif müdürü Ayten Polat aldı. 

Yönetim Kurulu(ASİL)

Kamil Bulut

Oktay Nuhoğlu

Ekrem Melek

Şemseddin Kaya

Kerim Emrah Sönmez

Yönetim Kurulu(YEDEK)

Tuna Kolbaşı

Faruk Şoray

Ramazan sebzeci

Salih Dur

Ayhan Öksüm

Denetim Kurulu(ASİL)

Murat Kocacık

Celil Yıldırım

Denetim Kurulu(YEDEK)

İhsan Demiray

Mikail Kurt

Üst Birlik Delege(ASİL)

Kamil Bulut

Oktay Nuhoğlu

Şemseddin Kaya

Üst Birlik Delege(YEDEK)

Bülent Koçoğlu

Fatih Atakan Karşıdağ

İrfan Yiğit