Cuma Öztürk Sevenlerini Gözüyaşlı Geride Bırakarak Hakk'a Yürüdü

AHA İSTANBUL - 53 yaşında Cuma Öztürk yakalandığı Amansız Hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayatını kaybetti.


Cuma Öztürk Sevenlerini Gözüyaşlı Geride Bırakarak Hakk'a Yürüdü

Aslen Malatya Darendeli olan 4 çocuk babası Cuma Öztürk 53 yaşında yaşama veda ederek Hakk'a yürüdü. Yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Güngören Hüseyin Emek Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı tarafından kıldırılan Cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Rahmetlinin Cenaze namazında Malatya dernekler federasyon başkanı Yılmaz Durmuş ve yönetimi hazır bulunurken Güngören Malatyalılar Derneği Başkanı Dursun Kaplan ve yönetim kurulu yol arkadaşlarının taziyelerini de kabul ettiler. Rahmetli Cuma Öztürk'ün kardeşleri Mehmet ve Yusuf Öztürk musalla taşında yatan küçük kardeşlerinin naaşı başında taziyeleri kabul ederken rahmetlinin oğlu Sezer Öztürk ise metanetini koruyarak taziyeleri aldı. Evlat Acısı yaşayan Baba Yusuf Öztürk ise torunu Selahattin Öztürk'le taziyeleri kabul etti. Cenaze namazı sonrası dualarla omuzlarda ebedi istirahatgahı olan memleketi Malatya Darende ye götürülerek kendi köyünde defnedildi. 

Cuma Öztürk'ün son yolculuğunda dostları ve Arkadaşları saflarda yerini alarak son görevlerini yaparken bu özel günde Darende Dernekler Federasyonu Başkanı Hulusi Eser Dernek başkanlığını yaptığı İlyas Ilıca Derneği başkanı Salih Karabaş yönetim kurulundan Hüseyin bahçalı Mehmet Yılmaz, Çanakçı Dernek Başkanı Mehmet Kiraz, Kale ilçesi Kale köyü dernek başkanı Bağcılar şube başkanı Aziz Ekici, Pütürge Tatlıcak Dernek Başkanı Zeki Keklik, Güngören AGD şube Başkan Yardımcısı Süleyman Aşçıoğlu, Darende Çevre Köyleri Derneği Başkanı Mehmet Aytaç yönetim kurulu başkan yardımcısı İsmail Özdemir, Kale Tepebaşı Köyü dernek başkanı Ekrem Kalkan, doğanşehirliler Derneği yönetim kurulu üyesi Serdar Ağgül, ikiz Kale Derneği yönetim kurulu üyesi işadamı Hüsnü Akkuş, işadamı Vahit Kızıltoprak ve ismini sayamadığımız çok sayıda dostu arkadaşı bu son yolculuğunda yerlerini aldılar. 

Cuma Öztürk'ün vefatı Dolayısıyla duygularını dile getiren Malatya dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş" rahmetli Cuma abimiz sivil toplum kuruluşlarında her zaman yer alarak Malatyalı olduğunu ispatlamış bir abimizdi. Yeri doldurulamaz. Malatyalı olmayı yüreğinden hisseden değerli bir hemşerimizdi. Kendisine Allah'tan rahmet acılı ailesine de sabırlar niyaz ediyorum" dedi. 

Güngören Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan ise " Dernek kurucu Başkan yardımcımız olan Cuma Öztürk yol arkadaşımızı kaybetmenin acısını yaşadık. Tarif edilemez bir insandı hoşgörü, anlayış, saygı ve sevgi dolu bir insandı. Çok değerli bir yol arkadaşımızı kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Acılı ailesine de sabırlar niyaz ediyorum. " dedi.