Avcılar'da çocuklar coşkuyla yeni yıla merhaba dedi

 Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulübüne kayıtlı öğrenciler, Avcılar Belediyesi’ne bağlı kent evlerinde düzenlenen yeni yıl kutlamasında yeni yıla “merhaba” dedi.


Avcılar'da çocuklar coşkuyla yeni yıla merhaba dedi

 Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulübü'ne kayıtlı öğrenciler,  Avcılar Belediyesi’ne bağlı kent evlerinde düzenlenen yeni yıl kutlamasında yeni yıla “merhaba” dedi.

Çocuk dostu belediyecilik parolasıyla yola çıkan Avcılar Belediyesi'nin uzman eğitimcileri tarafından düzenlenen etkinliğe çok sayıda veli de eşlik etti. Etkinlik kapsamında çocuklara çeşitli boyama, müzik aleti ve oyun çalışmaları yaptırıldı.  

Bu arada her yıl Aralık ayının ikinci haftası düzenlenen Yerli Malı Haftası, Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüpleri tarafından hazırlanan yılbaşı programına dahil edildi. Çocuklara yerli malı kullanımının kültür ve ekonomiye olan katkısından bahsedildi.

Etkinlikte okul öncesi eğitimin önemine dikkate çeken Dr. H.Handan Toprak,“3-5 yaş grubu , çocukların eğitimlerine katkı sağlamak, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak amacı ile açılan Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüpleri, Atatürk ilkelerini prensip edinerek halkımıza hizmet ediyor.” dedi.

Başkan Toprak, “Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya değer” ilkesiyle çocuklarımıza Atalarımızdan aldığımız mirasın aktarılması için  Avcılar Belediyesi olarak her zaman her yerde gerekli desteğin verileceğini ifade etti.