Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe: Dokunmadığımız kalp bırakmayacağız

Ardahan İli Hanak İlçesi Avcılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin programına katılan Esenyurt'un yeni Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, dokunmadıkları kalp bırakmayacaklarını söyledi.   


Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe: Dokunmadığımız kalp bırakmayacağız

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Ardahan İli Hanak İlçesi Avcılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin akşam yemeği programına katıldı.  

 Yoğun katılımın olduğu programa Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt AK Parti Meclis Üyesi Togay Çoban, Dernek Başkanı Ercan Çoban, AK Parti İlçe Başkan Adayı Avukat Kadir Çakır, siyasetçiler, işadamları, basın mensupları ve çok sayıda dernek üyeleri katıldı.

Programda konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe, “Dokunmadığımız kalp bırakmayacağız.” dedi.  Başkan Alatepe, konuşması devamında, “Her programımda selam vereceğim ve merhaba Esenyurt diyeceğim. Çünkü bizim işimizde, gücümüzde Esenyurt’tur. Belediye Başkalığı görevine geldiğim bu yana hep halkıma ne yapsam mutlu olur diye düşünüyorum. İnşallah başkan yardımcılarım, meclis üyelerim ve 4 bin personelimizle daha çok çalışacak, ilçemizde dokunmadığımız kalp bırakmayacağız.” ifadelerini kullandı.

Programda  konuşan Ardahan İli Hanak İlçesi Avcılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ercan Çoban ise  “Dernekçilik emek, yürek, gönül işidir. Çocuklarımızı derneklere yönlendirmeli örf, adet ve geleneklerimizi yaşatmalıyız. Ayrıca bugün bizleri kırmayarak ilk programını bizimle gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe başkanıma canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.