Bakırköy Belediyesi'nden  hastalara ve hasta yakınlarına sıcak ikram

Bakırköy Belediyesi, bir ‘ilke imza atarak Bakırköy Devlet Hastanesi önünde hasta ve hasta yakınlarına sıcak çorba dağıtıyor.


Bakırköy Belediyesi'nden  hastalara ve hasta yakınlarına sıcak ikram

Bakırköy Belediyesi,  bir ‘ilke imza atarak Bakırköy Devlet Hastanesi (Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi) önünde hastalara ve hasta yakınlarına soğuk kış günlerinde sıcak çorba dağıtıyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da çorba dağıtımına  katılarak hasta ve hasta yakınlarına çorba ikram etti.

Devlet Hastanesi önünde çorba dağıtımına kasım ayıyla birlikte  başladıklarını ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Kerimoğlu şunları söyledi:  “ Bakırköy Devlet Hastanesine sadece Bakırköy’den değil İstanbul’un pek çok ilçesinden hatta Anadolu’nun birçok kentinden hastalarımız  acile ve polikliniklere şifa bulmaya geliyor. Dört yıldır biz burada Ramazan aylarında iftar ve sahurda yemek ağıtımı yapıyorduk. Bu yıl da hasta ve hasta yakınlarımızın yakınlarda  sıcak bir çorba içecekleri bir yer olmamasının eksikliğini fark ettik ve ‘En sıcak günaydın Bakırköy Belediyesi’nden’ diyerek yaklaşık 2 aydır sabahları 08.00-10.00 arasında çorba dağıtımına başladık. Her gün yaklaşık 1.500 kap(bardak) çorba dağıtıyoruz. Hasta yakınlarının memnuniyetini gördükçe de bu uygulamaya başladığımız için biz de mutlu oluyoruz.”

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Kerimoğlu kış ayları boyunca sıcak çorba dağıtımına devam edeceklerini, yaza doğru da çay-simit dağıtımının başlayacağını sözlerine ekledi.