Durmuş Aslan annesi Hüsniye Aslan'ı kaybetmenin acısını yaşadı

81 yaşında Hüsniye Aslan sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hayata veda etti.


Durmuş Aslan annesi Hüsniye Aslan'ı kaybetmenin acısını yaşadı

Aslen Sivaslı olan dört çocuk annesi Hüsniye Aslan 81 yaşında hayatını kaybetti. Bahçelievler’de bulunan Kocasinan Cemevi’nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Sefaköy Şoförler Odası Başkanı Vekili  Durmuş Aslan’ın annesi Hüsniye Aslan sevenlerinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı öncesinde merhume Hüsniye Aslan’ın çocukları Durmuş, Nuri, Mehmet ve Gülcan kardeşler taziyeleri ayrı ayrı kabul etti. Cenaze namazına merhumenin yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Aslan'ın kimi yakınları ise feryat ederek göz yaşı döktü.

Hayat arkadaşına son vedasını yapan Muharrem Aslan dostlarının metanetiyle teselli bulurken merhumenin torunu İnci Aslan ise göz yaşları ile amcasına sarılarak hıçkırıklara boğuldu.

Cenazeye katılanlar haklarını helal ederken semaya açılan ellerle edilen dualar merhumenin ruhuna hediye edildi.

Evinin önüne götürülen Hüsniye Aslan'ın naaşı, burada helallik alınırken daha sonra memleketi Sivas Koyuluhisar'da bulunan aile kabristanına defnedilmek üzere yola çıktı.

Cenaze namazı saflarında İstanbul Küçük Çekmece Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Mustafa Yorulmaz, İstanbul Sanayi ve İşadamları Feferasyonu Başkanı Muammer Ömeroğlu, Bahçelievler şöförler odası başkanvekili Recep Topdemir, Beklikdüzü Belediye Meclis üyesi Durmuş Şahin, Müslüm Akülker, Küçükçekmece CHP ilçe Başkanı Haydar Koparan, Bakırköy Sanayi Sitesi Başkanı Haydar Aslan ve Yardımcısı Haydat Özelen, İstanbul Kars-Ardahan Federasyon Başkanı Gürsel İlgöz, Beylikdüzü Gümüşhaneliler Dernek BAşkanı Turgay Yalçın, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ile Sefasköy Şoförler Odası Başkanı İhsan Çelikbaş ve ismini sayamadığımız aile dostları ve katılımcılar bu acılı günde Aslan ailesini yalnız bırakmadı.