Zeytin Ana Güngören'de bereketiyle kapılarını açtı

AHA İSTANBUL - Zeytin üretim dünyasının öncülerinden olan Nebioğlu Zeytincilik Zeytin Ana markasıyla ilk satış mağazasını İstanbul Güngören'de açtı.


Zeytin Ana Güngören'de bereketiyle kapılarını açtı

Bursa Gemlik zeytin kalitesi artık bir adım daha aracısız müşterilerinin yanı başında. Nebioğlu zeytincilik kendi fabrikasında ürettiği ürünleri İstanbul Güngören'de açtığı Zeytin Ana ilk satış mağazasıyla damak tadını bilenlerin hizmetine sunarak kapılarını açtı. Fabrikadan aracısız halkın sofrasına ulaşan Gemlik zeytinleri satış mağazası açılışının yapıldığı gün damak tadını bilenlerin durak noktası oldu. 220 çeşit ürünle hizmete başlayan Zeytin Ana satış mağazası özel konsepti ilede göz doldurdu. Zeytin çeşitlerinin yanı sıra Zeytin Yağı, Zeytin yağından üretilen sabun çeşitleri ve Gedelek turşusu müşterilerin beğenisine sunuldu. Nebioğlu Zeytincilik genel müdürü Taner Çıtlak " Dalından toplanan zeytin fabrikamızda işlenerek ilk satış mağazamız olan Zeytin Ana markası ile aracısız müşterilerimize  sunuyoruz. Peygamber efendimizin tavsiye ettiği meyve olan Zeytin hem kalp, hem mide dostudur. Kozmetik ürünlerinde zeytin yağı ile yapılanlar cilde fayda vermektedir. Fabrikamızda 200 çeşit ürünle ilk mağazamızı Güngören'e açtık. Üretmediğimiz hiç bir şeyi reyonlarımıza koymuyoruz. Fırında Az tuzlu sele zeytin üreten tek firma biziz. Suyu ve sebzesinden dolayı Gedelek Turşusuda üretimlerimiz arasında yer almaktadır " derken,  İşletme yönetim kurulundan Mehmet Nebioğlu ise Şifa niyetine yenilen Zeytin dünyanın en eski ve en şifalı meyvesidir. Doğal meyve olup milli katığımız Ekmek ve zeytindir."dedi. 35 yıllık Zeytin üretim ustası olan dede mesleğini yürüten Erkan Değirmenci iyi bir zeytin nasıl oluştuğunu dile getirirken " Dalında toplanan zeytinleri zeytin beton kuyusunda % 30 ağırlık taş koyarak 6 - 8 ay bekletiyoruz. Tuz dengesini ayarlayarak fabrikada işleyerek sofralara sunuyoruz."dedi. 

Güngören Maraşal çakmak mahallesi Soğanlı caddesi Mevlana cami altında hizmete giren Zeytin ana satış mağazası görülmeye değer bir işletme.