Bünyamin Baş Ak Parti Güngören İlçe Başkanlığı Görevine Başladı

Ak Parti Güngören İlçe Başkanlığına atanan Bünyamin Baş düzenlenen törenle görevi devraldı.


Bünyamin Baş Ak Parti Güngören İlçe Başkanlığı Görevine Başladı

Kısa süre önce istifa eden Ercüment Sever'den boşalan ilçe başkanlığına atanan Bünyamin Baş düzenlenen törenle görevine başladı. İlçe binasında parti teşkilatıyla buluşan Bünyamin Baş ' Kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakıp partimizi daha yüksek yerlere getireceğiz' dedi. 

Ercüment Sever'in ilçe başkanlığından istifa etmesinin ardından herkesin merakla beklediği yeni ilçe başkanı kim olacak sorusu dün yanıtını buldu. Adalet ve Kalkınma Partisi genel merkezi tarafından Güngören ilçe başkanlığına iş adamı ve iç mimar Bünyamin Baş atandı. 

Partililerin yeni ilçe başkanını karşılamak için saatler öncesinden doldurduğu ilçe binasına gelen Bünyamin Baş'ı  Başkan vekili İhsan Koç, kadın kolları başkanı Şenel Savcı, gençlik kolları başkanı Emrah Demirci ve partililer karşıladı.

Karşılamanın ardından toplantı salonunda partililere hitap eden Bünyamin Baş, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, ''Bütün teşkilatlarımızla birlik olarak birbirimizi kucaklayarak 2019 seçimlerine hep birlikte hazırlanacağız'' dedi.

Bu Görevi Hep Birlikte Göğüsleyeceğiz

Yaklaşan 2019 seçimleri için Güngören ilçe başkanlığı olarak en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurgulayan Bünyamin Baş '' Genel merkezimizin bize verdiği bu önemli görevi layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Partimizi, ilçe teşkilatı olarak yapacağımız çalışmalarla 2019 seçimlerine hazırlayacağız. Bu süreçte hepinizin desteklerini bekliyorum. Bu anlamlı görevi hep birlikte göğüsleyerek oylarımızı yükselterek başarılı olacağız '' dedi.

Ak Parti Güngören İlçe Başkanı Bünyamin Baş Güngören'e yaptıkları çalışmalardan ötürü belediye başkanı Şakir Yücel Karaman'a, ilçe başkanlığı görevini devraldığı Ercüment Sever'e, başkan vekili İhsan Koç'a, teşekkürlerini sunarak çalışmalarını bıraktıkları yerden devam ettireceklerini ifade etti.

Kongre İçin Talimat Verdi

Toplantı salonundaki konuşmasının ardından teşkilat birimlerini ziyaret eden Bünyamin Baş, ilk talimatını gençlik kollarına ve kadın kollarına vererek, kısa süre içersinde yapılacak kongreye hazırlanmalarını isterken, Türkiye geneli tüm kongrelerin Kasım ayında bitirileceğinin haberini verdi.

Bünyamin Baş'ın İlçe başkanı olarak ilk görev gününde Güngören Rizeliler derneği, Kalebent köyü derneği ve partililer katılarak hayırlı dileklerini ilettiler. Güngören Ak Parti ilçe başkanlığındaki devir teslim töreni programa katılanların yeni ilçe başkanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından sohbet ve ikramlar eşliğinde devam etti.