Güngören Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Baş Oldu!

Güngören Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine Bünyamin Baş atandı.


Güngören Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Baş Oldu!

Geçtiğimiz günlerde Güngören Ak Parti İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Ercüment Sever'in yerine koltuğa kimin geçeceği merak konusuydu. Yapılan uzun istişareler sonucunda bu önemli göreve İç Mimar Bünyamin Baş atandı. Güngören'in Efsane Belediye Başkanı olan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcılığını yapmış Yahya Baş'ın oğlu olan Bünyamin Baş evli ve 2 çocuk babasıdır.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakan Yardımcısı Yahya Baş telefonla gazetemize verdiği demeçte oğlu Bünyamin Baş'ın yeni görevinin Allah'tan hayırlısı olmasını istedi.

Güngören Kızılay Dernek Başkanı Atiila Kırali Yeni İlçe Başkanı Bünyamin Baş'ı tebrik ederken, ''Genç dinamik ve aynı zamanda teşkilatı bilen bir kardeşimiz. Yeni görevinde hayırlı olmasını diliyor başarılarının daim olmasını dilerim'' ifadelerini kullandı.

Güngören Ak Parti Eski İlçe Başkanı Ercüment Sever ise mutlu olduğunu dile getirirken, ''Bünyamin kardeşimiz genç, aktif ve davasına aşık bir insan, yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim'' diye konuştu.

Güngören Malatyalılar Derneği Başkanı Dursun Kaplan ise Ak Parti İlçe Başkanı olan Bünyamin Baş'a tebriklerini iletirken hayırlı olmasını diledi.

Ak Parti Güngören Eski Teşkilatlanma Başkanı Gökhan Tülay da Bünyamin Baş için mululuğu paylaşanlar arasındaydı.