Selami Aykut'un Başarısının Sırrı Çözüldü

İstanbul Dernekler Federasyonu Başkanı ve Bahçelievler Siyavuşpaşa mahallesi muhtarı Selami Aykut, başarısının sırrı azalarıyla birlikte yapmış olduğu çalışmalardan geçtiğini söyledi.


Selami Aykut'un Başarısının Sırrı Çözüldü

Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren İstanbul Dernekler Federasyonu ve Bahçelievler Siyavuşpaşa mahallesi muhtarı Selami Aykut, yaptığı açıklamada başarının sırrının azalarla birlikte çalışarak ve vatandaşla birebir temas kurmak olduğunu söyledi. 

Mahalle bazındaki çalışmaları hakkında bilgi veren Selami Aykut, muhtarlık binasında mesai saatleri içinde hizmet vermenin yanı sıra, akşam olunca vatandaşlarla buluşup isteklerini ve sıkıntılarını birebir dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyor.

Azalardan Tam Destek

Siyavuşpaşa muhtarlığı olarak yapılan çalışmalardan bahseden Selami Aykut, her iş için ayrı bir azalarının olduklarını belirtti. Selami Aykut okullar için ayrı, sosyal aktiviteler için ayrı, STK'larla ilgilenmek için ayrı bir azamızı görevlendirdiklerini söyledi.

Sosyal Aktiviteleri Tüm İstanbul'da Duyuldu

Siyavuşpaşa mahalle muhtarlığı Sosyal aktivitelerden sorumlu azası Gamze Kaya, yaptıkları gezi etkinlikleri ile dikkatleri üzerlerine çektiler. Gamze Kaya, '' İnsanların sosyal yönlerini geliştirmek için gezi programları düzenliyoruz.  İstanbul'un heryerinden gelen katılımcılarla Türkiye'nin çeşitli yerlerine geziler düzenliyoruz'' sözlerini kullandı.

Siyavuşpaşa mahalle muhtarlığı  muhtarlık azalarından Lütfiye Nermin Say okullardan sorumlu aza olarak görevlendirilerek,  okulların  ihiyaçları tespit etmek ve isteklerine çare bulmak için çalışıyorlar.

Adres Kayıtlarındaki Kaos Artarak Devam Ediyor

Yaklaşan yeni eğitim ve öğretim dönemiyle velilerin çocuklarını istedikleri okulda okutabilmek için adres değişikliği için yoğun talep olduğunu belirten Selami Aykut, Adres kayıtlarındaki kaos'un artarak devam ettiğini dile getirdi.