Nemar Group Emlak Danışmanlık Dualarla Açıldı

Hizmet ağını genişleten Nemar Group, emlak sektöründe yeni ofisini Güngören'de dualar eşliğinde açtı


Nemar Group Emlak Danışmanlık Dualarla Açıldı

2004 yılında Arabistan'da kurulan Nemar Group hizmet ağını genişleterek Güngören'de yeni emlak ofisiyle hizmete girdi. Mermer ve seramik sektörünün öncülerinden olan Nemar Group İstanbul'daki 2. emlak ofisini Güngören'de dualar eşliğinde açtı. Moral fm ve Akit tv programcısı Lokman Yıldız'ın yaptığı dua ile yapılan açılış, misafirlere yapılan ikramlar eşliğinde devam etti. 

Yaklaşık 7 yıldır birlikte çalışan Nurullah Özbey ve Rami Alnejjar ortaklar, Arabistan'da kurdukları seramik ve mermer şirketi, 2. emlak ofisini Güngören'de açarak hizmet vermeye başladılar.

Aslen Suriye'li olan Rami Alnejjar ''7 yıldır Nurullah beyle iş yapıyoruz. Şirketimizi 2004 yılında Arabistan'da kurduk.Burda açtığımız yeni ofisimizle müşteri potansiyelimizi genişleterek hizmer vereceğiz'' dedi.

Türkiye'den Arabistan'a mermer ve seramik ihracatı yaptıklarını belirten Nurullah Özbey ''  8 yıldır emlak işiyle uğraşıyorum. Güngören'e açtığımız ofisimizle özellikle Arap müşterilerimize yer temini ediyoruz'' dedi. Arsaların değerinde alınıp satıldığı, kat karşılığı arsa işlemlerinin yapıldığı ve kentsel dönüşüm için çözüm merkezi olan ''Nemar Group'', Güngören Kınalı Caddesi no:25/B adresinde hizmet vermeye başladı.