Trakya Et Markası Büyümeye Devam Ediyor

Et ve et ürünlerine dair aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Trakya Et 3. şubesini Bahçelievler'de açarak büyümeye hızla devam ediyor


Trakya Et Markası Büyümeye Devam Ediyor

Bahçelievler'de Kocasinan mahallesi, Mahmutbey Caddesi üzerinde hizmete giren Trakya Et görkemli bir törenle açıldı.Kalite ve hijyenin olmazsa olmazı olan Trakya Et müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişleterek şimdide Bahçelievler'de 3. şubesini açtı.Bahçelievler'de açılan yeni işletme açılış gününe özel her 40 Tl'lik alışveriş yapan müşterilerine  1 adet bütün tavuk hediye ediyor.

Güngören ve Haznedar'da yıllardır Bu işi yapan işletme sahibi Sabri Bozkurt ve ailesi bu özel günde gelen tüm ziyaretçileri tek tek karşıladılar.Trakya Et işletme sahibi Sabri Bozkurt  hayvanlarnın kendi çiftliklerinde yeşitirildiğinin söylerken 'İşi sevmek daha iyisini yapmak için yeni bir işletme açtık.Ama bu bile benim içimdeki şevki ve çalışma aşkını kesmedi.Çiftliğimizden sofralarınıza sloganıyla çıktığımız bu yolda yıllardır müşterilerimize hizmet vermekteyiz.Bu hizmeti daha çok insana verebilmek için Bahçelievler'deki şubemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk' diye konuştu.Sabri Bozkurt,Trakya Et  ürünlerini Bilecik'teki çiftliklerinden yetiştirdikleri hayvanlardan elde ederek doğallığı müşterilerinin ayağına getirdiğini söyledi.

İşletme sahibi Sabri Bozkurt'un oğlu Volkan Bozkurt,'Kendimi bildim bileli bu işin içindeyim.Babam ise yaklaşık 50 yıldır bu işle uğraşıyor,yeni açtığımız bu şubemizle hizmet kalitemizi Bahçelievler'e taşıdık' diye konuştu

Et Piyasası hakkında bilgiler veren Trakya Et mağaza müdürü Osman Dağıstan ,vatandaşın kırmızı etin pahalılığı yüzünden şuan için beyaz ete yöneldiğini ve ayda 2 kere müşterilerine mesaj atarak et ürünlerinde kampanya yaptığını belirtti.

Bu özel açılışa inciler kundura sahibi Şenol Çimen, Yavuzlar Arçelik müdürü Alaattin Yavuz Sabri Bozkurt ve ailesini yalnız bırakmayarak açılştaki yerlerini aldılar.