422 Haber gazetesi gecesinde Malatya'lılar basınına sahip çıktı

AHA/İSTANBUL- Malatya basını 422 haber gazetesinin gecesinde bir araya gelirken tüm Malatyalılar değerleriyle de bu gecede buluştu.


422 Haber gazetesi gecesinde Malatya'lılar basınına sahip çıktı

Imtiyaz sahipliğini Faik bozbey'in yaptığı 422 haber gazetesi düzenlediği bir gece şöleniyle malatyalıları bir araya getirdi. Siyasetçisi, basın camiası yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ve sanatçıları ile adeta bu gece gövde gösterisine dönüştü.  422 haber gazetesi imtiyaz sahibi Faik Bozbey gelen misafirlerini kapıda karşılarken gecede günün anısına plaketleri takdim edildi.  Gecenin sunuculuğunu Serkan Lama, düşbahçesi Ali sunulculuğu yaptı.TV program yapımcısı İmparatorda  çekilişi organize etti. Yaşam Tv YOLCU program yapımcısı Mustafa Hasar gecenin tüm çekimlerini yaptı.Geceye katkılarından dolayı kurum ve kuruluşlara plaket taktimi yapılırken selamlama konuşmasında Madef başkanı Yılmaz Durmuş Gazeteciliği dürüst yapılması gerektiği kurum kuruluşları birbirlerine karşı kışkırtmayacak haberciliğin yapılması gerektiğini dile  getirirken  her zaman güzel haber , aydınlatıcı haber yapılırsa yanlarında olduklarını Medyanın kendilerinin gözü kulağı ve eli olduğunuda dile getirdi. Mastöb başkanı Adil Gevrek ise Yerel basının kendileri için çok önemli olduğunu ancak kulüp başkanlığının 3 yıl içerisinde kendisini linç edilmek istendiğini, habercinin doğru haber yaptığında basınada sahip çıkacaklarını söyledi. Hafta sonu oynanacak Denizlispor karşılaşması için Vodafon arenada bulunan 10 bin kişilk trübün doldurulması içinde çağrıda bulundu. Aslen doğanşehirli olan yeni görev gelen Şişli kaymakamı İdris Akbıyık ise selamlam konuşmasında Malatya'lı olmakdan gurur duyduğunu ve  hemşerileri ile buluşmaktan mutlu olduğunu sözlerine ekledi.  

422 haber gazetesi gecesinin sponsorluğunu  Güler Gayrimenkul yaparken çok sayıda Malatya'nın değerlerinden  Mev eski başkanı Şaban Taçyıldız, İstanbul tapu bölge müdürü Sedat Cümertoğlu, Malatyaspor as başkanı iş adamı Aziz Yalçınkaya, Elektrik Yük. Müh. Bilgin Akbal, Eski Pütürge belediye başkanı Nejdet Ayaaydın, Besam Başkanı Mehmet Nuri Kaynar, İş adamı Cemal Turgut, Ramazan Bulum, Pozkıran dernek başkanı Abdullah Işık, Güngören Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan ve başkan yardımcısı Vahap Gürpınar, Kozluk dernek başkanı Zülfikar Kaleli, Eski Pütürge dernekleri Onursal başkanı Mahmut Aluç ve ismini sayamadığımız bir çok sivil toplum kuruluşları, işadamları hazır bulunurken ve sanatcılardan Tezcan Tezel, Yaşar Sarıkaya, Malatya'lı Gökhan'da bu özel günde sahne alarak geceye şarkıları ile renk kattılar.