Mehmet Yazıcı Hak yoluna göz yaşları ve dualarla uğurlandı

AHA/İSTANBUL- Mehmet Yazıcı yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayata veda etti.


Mehmet Yazıcı Hak yoluna göz yaşları ve dualarla uğurlandı

Aslen Rize'li olan 55 yaşında hayatını kayıp eden 2 çocuk babası Mehmet yazıcı için Bahçelievler Soğanlı camisinde cuma namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Sevenlerin ve aile dostlarının safları doldurduğu cenaze namazını İBB mezarlıklar müdürlüğü imamı Ömer İğde kıldırdı. Namaz öncesi telkinde haklar helal edildi. Rahmetlinin oğlu Ahmet Sefa Yazıcı cenaze namazı sonrası musalla taşında yatan babasının naaşını omuzlarken hayatının belkide en ağır yükünü taşıdığının farkında idi. cenaze namazında herkes tabutu sıra ile taşıma yarışına dururken Ahmet Sefa Yazıcı ise cenaze arabasına kadar babasının naaşını omuzunda bir an olsun indirmeyerek kendi eliyle ebedi yolculuğua götürecek son araca yerleştirdi. Rahmetlinin kız kardeşi ise Gülten Yazıcı ise cenaze arabına konulan canından bir parça olan kardeşinin tabutuna son bir defa daha veda ederek  gözyaşlarına boğuldu. Rahmetli Mehmet Yazıcı için cenaze namazı saflarında İHL Group yönetim kurulu başkanı Enver şerif Nalbant, Güngören belediyesi yetkililerinden Zeki Eren Nalbant, Güngören esnaflarından ailenin yakın akrabası olan Kazım Köroğlu, rahmetlinin kaynı İrfan Köroğlu'da hazır bulunurken Rahmetlinin oğlu Ahmet sefa ve kızı Merve yazıcı cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ettiler. Hayat arkadaşına veda eden Mehmet Yazıcı'nın eşi Nimet Yazıcı ise dostlarının desteği ile ancak ayakda durabildi.  Mehmet Yazıcı'nın naaşı Eyüp mezarlığında defin edildi. Defin Sonrası taziyeler rahmetlinin evinde  alınmaya başlandı.

Hak yoluna uğurlanan Mehmet Yazıcı için İHL group yönetim kurulu başkanı Enver Şerf Nalbant "Bizlerinde hayatında yer alan değerli büyüğümüz Mehmet Yazıcı'yı hak yoluna uğurladık. Kendisine Allah'dan rahmet geride kalan ailesinede sabırlar niyaz ediyorum."dedi.

Güngören Rizeliler dernek başkanı Nevzat Yazıcı ise Değerli hemşerimiz Mehmet Yazıcı'nın hak yoluna intikal ettiğini üzüntü ile öğrendik. Kendisine Cenabı Allahdan rahmet dilerken ailesinede başsağlığı diliyoruz.

Yazıcı Kardeşler yönetim kurulu başkanı Hüseyin Yazıcı " Değerli hemşerimizin fani dünyaya veda ettiğini üzüntü ile öğrendik. Kendisine Allah'dan rahmet geride kalan ailesinde sabırlar niyaz ediyoruz." dedi.