Trabzonlu Hemşire Yasemin Yazıcı Feci Kazada Can Verdi

AHA-Trabzonlu hemşire feci kazada yaralanmıştı ama hayata daha fazla tutunamadı.


Trabzonlu Hemşire Yasemin Yazıcı Feci Kazada Can Verdi

Trabzon'unŞalpazarı İlçesine bağlı Sugören mahallesi sakinlerinden olan İzmir Aliağa da balıkçılık yapan Nizamettin ve Yıldız Yazıcı çiftinin 30 yaşındaki Hemşire kızı Yasemin Yazıcı Trafik kazası sonucu kaldırıldığı Hastanede yaşamını kaybetti.

Trafik kazasıyla ilgili olarak edinilen bilgiye göre İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Hemşire olarak görev yapan Yasemin Yazıcı kendine ait otomobiliyle dün 02-09-2015 Çarşamba 12.30 sularında trafik kazası geçirdi kaza yerine gelen yardım ekibi genç Hemşireyi görev yaptığı Hastaneye kaldırdılar durumu ağır olan Yasemin Hemşire yoğun bakıma alındı burada meslektaşları ve mesai arkadaşlarının tüm müdahalesine rağmen  genç hemşire kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

Genç hemşire yasemin yıldız'ın bügün görev yaptığı  kanuni sultan süleyman eğitim ve araştırma hastanesinin bahcesinde tören düzenlendi ardından  toprağa verilmek üzere izmir aliağa daki baba ocağına doğru yola cıkıldı.
Hemşire Yasemin Yazıcı’nın cenaze merasimi Anne ve Babasının ikamet ettiği İzmir Aliağa da Cumartesi günü toprağa verilecek.

 

HABER:SADULLAH DERVİŞOĞLU