Şişlili Çocuklar Kırtasiye Setlerine Kavuştu

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ikinci yarıyılı başlarken öğrencileri sevindirdi


Şişlili Çocuklar Kırtasiye Setlerine Kavuştu

Şişli Belediyesi, Şişli’de devlet okullarında eğitim gören 22.500 ilk ve orta öğretim öğrencisine ikinci yarıyılın ilk ders günü kırtasiye seti dağıttı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün katılımı ile gerçekleşen hediye dağıtımı Talatpaşa İlköğretim Okulu’nda başladı. Dağıtım eş zamanlı olarak diğer okullarda devam etti.

 

Öğrencileri ilk ders gününde yalnız bırakmayan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, kırtasiye setlerini hediye ederken çocuklarla şakalaştı ve çocuklara “Tatil, sadece ders çalışmak değildir. Kendinize de vakit ayırın” tavsiyesinde bulundu.

 

Hayri İnönü, yerel yönetimler olarak eğitim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğini belirterek, “Şişli’de okullara, eğitim kurumlarına verdiğimiz desteği gelecek günlerde de sürdüreceğiz. Biz, ilçemizdeki eğitim kurumlarının bizden hizmet beklediği, ihtiyaç duyduğu, talepte bulunduğu her konuda ve her alanda yanlarında olacağız. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Amacımız, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek” dedi.