Güngören Hocaların hocası Gülten (TIKANSAK) ÖZEN için yas...

Güngören Hocaların hocası Gülten (TIKANSAK) ÖZEN için yas tutuyor

AHA İSTANBUL- Gündoğdu ilkokulu öğretmenlerinden emekli Gülten (TIKANSAK) ÖZEN hayata veda etti.

30 Haziran 2020 - 09:10 - Güncelleme: 30 Haziran 2020 - 09:34

Aslen Erzincanlı olan, Ömrünü gelecek nesile adamış, öğretmen Gülten (TIKANSAK) ÖZEN artık aramızda yok. Güngören Gündoğdu ilkokulu'nda uzun yıllardır öğretmenlik yapan güngören'in en köklü ailelerinden olan Özen ailesi ve sevenleri Gülten (TIKANSAK) ÖZEN için yas tutuyor. Güngören Güven mahalle muhtarı Ali Çolak sosyal medyada elim olayı duyurdu. Muhtar Ali Çolak yayınladığı mesajda" Mahallemizin  Eski sakinlerinden GÜLTEN (TIKANSAK) ÖZEN vefat etmiştir. Cenazesi 30/06/2020 Salı günü öğlen namazını müteakip kaldırılacak ve GÜNGÖREN MEZARLIĞINA defnedilecektir. Allah rahmet eylesin,mekanın cennet olsun  Gülten öğretmenim"dedi. 

Güngören ilçe milli eğitim müdürü Ferhat Öztürk'de yayınladığı mesajda " Bir değerimizi daha hakka uğurladık.  Bıraktığı eserler onu unutmayacak, her zaman yad edecek. Kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi. 

MESİMDER Meslek  okullar dernek Başkanı Mustafa Akbaba da yayınladığı mesajda " Yetiştirdiği vatan evlatlarını geride bırakan öğretmenimiz Gülten (TIKANSAK) ÖZEN vefatı bizi derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum,  Güngörenimizin başı sağolsun. Nur içinde yat öğretmenim ."dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...
Ülkü Ocakları Cumhurda Birlik, Beyoğlu'nda Birlik diyerek bir kez daha haykırdılar
Ülkü Ocakları Cumhurda Birlik, Beyoğlu'nda Birlik diyerek bir kez...