Güngören emniyet müdürü Yalçın Erdem resmen görevine...

Güngören emniyet müdürü Yalçın Erdem resmen görevine başladı

AHA İSTANBUL - İstanbul emniyet müdürlüğü bayrak değişiminde Güngören ilçe emniyet müdürü olan Yalçın Erdem görevine pazartesi itibari ile başladı.

05 Eylül 2018 - 11:28 - Güncelleme: 05 Eylül 2018 - 13:10

Güngören emniyet müdürlüğünde bir gelenek daha bozulmadan devam etti. Son yıllarda ilçede emniyet müdürlüğü görevine gelen müdürlerin ilk müdürlük yaptıkları ilçe olarak görev yapmalarından dolayı Güngören hayatlarında farklı bir tutmakta. 

Güngören'in emniyeti artık Yalçın Erdem'den sorulacak. Atamalarda Bakırköy ilçe emniyet müdür yardımcısı  olarak görev yapan Yalçın Erdem  Güngören emniyet müdürü olarak tayin edildi. Görevine başlayan emniyet müdürü Yalçın Erdem suç ve suçlu ile mücadelede görev aldığı yerlerdeki birikimi ile mesleğinde uzman bir isim.,

Yalçın Erdem Kimdir?

Aslen Nevşehir'li olup ilk orta eğitimlerini babasının memur olmasından dolayı Nevşehir, Ankara ve İstanbul'da tamamladı. 1995 Yılında polis akademisine girdi. Mezun olduktan sonra ilk görev yeri Kayseri oldu. Şark görevini Şırnak'dan yaptıktan sonra Sakarya emniyet müdürlüğü Güvenlik Şube, Terör şube, yaptı. 2014 yılında İstanbul'a tayini çıkan Yalçın Erdem uzun yıllar Bakırköy ilçe emniyet müdür yardımcısı olarak görevinde bulundu. İstanbul emniyet müdürlüğü bayrak yarışında Güngören emniyet müdürlüğü bayrağı verilerek emniyet müdürü olarak ilk görev yeri Güngören oldu. 

Yüksek lisans eğitimine devam etmekde, akademik olarakda kendini yetiştiren yöneticidir. 15 Temmuz darbe girişimindede  İstanbul emniyet müdürü Mustafa Çalışkan ve ekibi içerisinde yer alarak hain darbeye karşı mücadele etmiş bir isim. 

 

2018/09/2018-09-05-11-58-43.jpg
2018/09/2018-09-05-11-58-47.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor