Güngören’de İmar Barışı karakolda son buldu

Güngören'de İmar Barışı karakolda son buldu

Kentsel dönüşüm kapsamında uyanıklar iş yerlerini büyütmeye kalkıp Apartman ortak kullanım alanını da dahil edince durdurmaya çalışan apartman yöneticisine ve sakinlerine saldırarak yaraladılar

02 Ekim 2018 - 08:07 - Güncelleme: 02 Ekim 2018 - 08:38

İstanbul Güngören'de tekstil mağazalarının olduğu alanda bazı uyanık esnaflar işi azıtarak yapı kayıt belgesi müracaatına az bir kala kendi dükkanlarının kullanım alanını aşıp apartmanların ortak alanlarınıda işgal etmeye başladıllar. Belediyelerin yapılan tadilatları mühürlemesine bile aldırış etmeyen  mührü kırarak işlerine devam eden şahıslar kaba kuvvet kullanarakda apartman sakinlerine ve yöneticilerine şehir eşikiyalıkları yapıyorlar. Merkez mahallesinde Bahar sitesinin bodrumunu tadilata sokan bazı şahıslar apartmanın tüm kullanım alanlarınıda kendilerinin hakkı sayarak işgal etmeleri apartman yönetimini harekete geçirdi. Belediye şikayeti üzerine mühürlenmesine dahi aldırmayan şehir eşkiyaları Mahkemeyede müracaat yapan apartman yöneticisine saldırarak yaraladılar. Güngören emniyet müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken olaya karışan bir kişiyi göz altına aldı. İfadesi alınan şahıs serbest kalırken yönetici ise olaya isyan etti. Ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi işgallerine devam eden şahısları durdurmak için apartman yönetimi ve sakinleri toplu olarak kaymakamlığa yürüyerek şikayette bulunacaklarını dile getirdiler. 

Yapılan işgalilin rantının 4 trilyon olduğunu belirten apartman sakinleri, gözü dönmüş bu şahıslar için Yetkililerin harekete geçmemesi halinde Şahısların pervasızlığı ileride daha büyük tehlikelerin sinyalini verdiğini şimdiden gösteriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...