Güngören Anavatan Partisi Temur Yamancan başkanlığında resmen...

Güngören Anavatan Partisi Temur Yamancan başkanlığında resmen kuruldu

AHA İSTANBUL - Siyasi Partiler başkanlıklarını seçim öncesi yurt genelinde teşkilatlanmaya devam ederken Genel başkanlığını İbrahim Çelebi'nin yaptığı Anavatan Partisi'de tüm yurtta teşkilat çalışmaları kuruluşlarına hız verdi. .

20 Şubat 2018 - 22:43

Güngören Anavatan partisi Temur Yamancan başkanlığında kuruluş çalışmalarını bitirerek siyasette BİZDE VARIZ dedi.. Anavatan ilçe başkanlığı, Sanayi Mahallesi Malazgirt Caddesi Sinanapaşa sokak No: 17 'de kuruluş çalışmalarını bitirerek ilçe başkanlık tabelasını asmak için çalışmalara hız verdi. Kurucu başkan Temur Yamancan uzun yıllar siyaset yapmış teşkilat ruhu ve çalışmalarını iyi bilen bir isim.  Kurucu başkan Temur Yamancan gündemi kısa olarak değerlendirirken "Halkımızın refah ve huzur içerisinde birlıkte olmanın gayreti içerisinde olacağız. Komşu ülkelerde olan tehlikeleri bu millet göz ardı asla etmedi. Vatan hainlerine karşı mücade etmeye devam edeceğiz. Bu millet vatan sevdalısı bir millettir. Ülkenin bekası basit bir iş değildir. Bu cihanda varız, var olmayada devam edeceğiz" dedi. 

 

Temur Yamancan Kimdir? 

1985 yılında Malatya'da doğdu. Eğitimini Malatya'da yaptı. 2000 yılında İstanbul'a gelerek tekstil sektöründe kendisinin kurduğu  Yamancan Tekstil ile sektöründe öncü kuruluşların arasında yer alarak adından söz ettiren kuruluş oldu. Başkan Temur Yamancan ticaretin yanı sıra şair yönüylede dostları tarafından tanınmakta. Kendisine ait şiirlerle gönül köprüsü kuran bir isim. Başkan Temur Yamancan evli 4 çocuk babasıdır. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor