Gülbahar Karadeniz Dua ve Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna...

Gülbahar Karadeniz Dua ve Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

AHA İSTANBUL- 87 yaşında sevenlerini gözü yaşlı geride bırakan Gülbahar Karadeniz hayata veda etti.

28 Ağustos 2017 - 15:51

Aslen Sivaslı olan 7 çocuk annesi 10 torun sahibi Gülbahar Karadeniz 87 yaşında hayatını kaybetti. Küçükçekmece belediye başkanı Temel Karadeniz'in de annesi olan Gülbahar Karadeniz için Esenler Dörtyol Merkez Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazıyla ebedi istirahatgahına dualar ve gözyaşlarıyla uğurlandı. Rahmetlinin son yolculuğunda namaz öncesi haklar helal edilirken rahmetlinin kızları Gülizar, Gülbeyaz, Fatma, Zeliha, Kıymet kardeşler musalla taşında anneleri Gülbahar Karadeniz'in naaşı başında gözyaşlarıyla annelerinin tabutuna son bir defa dokunarak veda ettiler. Rahmetlinin çocukları Temel ve Murat Karadeniz Kardeşler de cami avlusunda taziyeleri  kabul ederlerken Küçükçekmece AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut da taziye alımında aileyi yalnız bırakmayarak gelen misafirleri tek tek ağırladı. Ailenin yakınları tabut başında okudukları Kuran-ı Kerim ile rahmetlinin ruhuna dualar hediye ettiler. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz annesinin tabutunu taşıdığında belkide hayatının en ağır yükünü taşıdığının farkındaydı. Karadeniz ailesini bu acılı gününde yalnız bırakmayanlar arasında; 

MEB Bakanı İsmet Yılmaz, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Milletvekilleri Mehmet Muş, Halis Dalkılıç, Egemen Bağış ve ismini sayamadığımız çok sayıda milletvekili, Belediye başkanları Şakir Yücel Karaman, Mehmet Tevfik Göksu ve ismini sayamadığımız çok sayıda belediye başkanları, Küçükçekmece Malatyalılar Dernek Başkanı Mustafa Karakaş, İki gün önce annesi rahmetli olan Aile Sosyal Bakanlığı danışmanı Hüseyin Baştürk, Güngören Ak parti Eski İlçe Başkanı Ercüment Sever, PÜRDEF Başkanı Cihan Akköse, MASTÖB Avrupa Şube Başkanı Aziz Damar, Güngören Yeşilay Başkanı Mehmet Yıldız, Esenler Saadet Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya, Esenler Birleşik Esnaflar Başkanı Şükrü Şahin, Esenler Bayburtlular Derneği Başkanı Fuat Saka, Rumeli Balkan Federasyon Başkanı Ayhan Bölükbaşı, Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin, Bağcılar Ak Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Aydın, ve ismini sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluşları başkanları,temsilcileri, iş adamları çok sayıda ailenin Yakın dostları cenaze namazı saflarında yerlerini aldılar. Semaya açılan eller ile yapılan dualar rahmetlinin ve şehitlerin ruhuna hediye edildi. Rahmetlinin naaşı Hadımköy Aile kabristanına defnedilirken taziyeler ise rahmetlinin ikamet ettiği Esenler'deki evinde ve Küçükçekmece Belediye başkanlığında alındı.

Küçükçekmece Malatyalılar Dernek Başkanı Mustafa Karakaş hayatını kaybeden merhume için, ''Küçükçekmecemiz'in değerli Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in annesin vefat haberini derin üzüntüyle öğrendik. Merhum annemizin mekanı cennet olsun. Geride kalan kederli ailesine, sevenlerine Yüce Allah'tan sabırlar niyaz ediyorum'' ifadelerini kullandı.

2017/08/6573820.jpg
2017/08/5461807.jpg
2017/08/1482083.jpg
2017/08/7735466.jpg
2017/08/8342429.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...