Ferhat Öztürk; Engel Yoktur, Engeller Vardır!

Ferhat Öztürk; Engel Yoktur, Engeller Vardır!

Eğitim Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Bölgesinde bulunan yedi ilçenin tamamında "engel yoktur, engeller vardır" diyerek ziyaretlerini gerçekleştirdi.

05 Aralık 2017 - 11:52

Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ferhat Öztürk, Dünya Engelliler Günü'nde Kurum/Okul ziyaretlerinde farkındalık oluşturmak için Bağcılar, Güngören'e çıkarma yaptı.

Ziyaretin sabah ki durağı, İstanbul 1 Nolu Şubeye bağlı Bağcılar Temsilciği bölgesinde bulunan Ahi Evren Anadolu İmam Hatip Lisesiydi. Ardından Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları/ özelde engelli çalışanlarını ziyaret etti. Öztürk ziyaretlerine, yine İstanbul 1 Nolu Şubeye bağlı Bağcılar Temsilciği bölgesinde bulunan Lokman Hekim Özel Eğitim Uygulama Okulu ardından Öznur Kahraman İmam Hatip Ortaokulu ile devam etti. Öğleden sonra Ferhat Öztüek'ün eğitim durağı Güngören İlçesiydi. İlk önce Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Battal Kanbay, Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman,  İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Fatih Çepni, Güngören İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Tahir Uygur, Necdet Erol, Sefa Üzüm ile birlikte Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü engelli(!) çalışanları ile birlikte öğle yemeği ve ardından Güngören Çamlıca Vakfı Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencilerini ziyaret etti.

Öztürk, okul yöneticileri, öğretmen, öğrencilerle ve kurumlarda çalışan personelle eğitim ve öğretimi daha iyi seviye getirmek için fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerde Şube Başkanı Ferhat Öztürk’e, Şube Başkan Vekili Tahsin Yıldırım, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Babar Bağcılar Temsilciği Başkanı Mükremin Köse Güngören Temsilciliği Başkanı Emin Erdoğan ve ilçelerin yönetim kurulları eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...