Esenler’de Çocuklar Radyocu Olarak Yetişiyor

Esenler'de Çocuklar Radyocu Olarak Yetişiyor

"Radyoda Çocuk Var!" projesi kapsamında, 10-14 yaş arası Esenlerli çocuklar için Türkiye'de bir ilk olan "Çocuklar İçin Radyoculuk Atölyesi" açılacak. Minik radyocular için kayıtlar başladı

24 Şubat 2017 - 09:07 - Güncelleme: 24 Şubat 2017 - 09:12

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Radyo Esenler, geleceğin radyocularını yetiştirmek için kolları sıvadı. Yeni neslin radyodan ve radyoculuk geleneğinden haberdar olması ve özgüvenlerini geliştirmeleri amacıyla çocuklara radyoculuk eğitimi verilecek.
10-14 YAŞ ARASINI KAPSIYOR
"Radyoda Çocuk Var!" projesi kapsamında Esenler'de, 10-14 yaş arası Esenlerli çocuklar için Türkiye'de bir ilk olan "Çocuklar İçin Radyoculuk Atölyesi" açılacak. Mart ayı içerisinde başlayacak ve 6 hafta sürecek radyoculuk atölyesinde eğitimler, alanında uzman isimler tarafından verilecek. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenecek eğitimler hafta sonları gerçekleşecek ve dersler 1 buçuk saat sürecek. Minik radyocular, Türkiye'nin önde gelen radyocu ağabey ve ablalarını da ziyaret ederek radyoculuğun püf noktaları hakkında bilgi alacaklar.
KENDİ YAYINLARINI YAPACAKLAR
Çocuklar, atölyede verilecek eğitimlerle; radyoculuk mesleğini tanıyacaklar, iletişim becerilerini geliştirecekler, Türkçe'yi daha doğru ve etkin kullanacaklar, diksiyon becerisi kazanacaklar ve medyayı bilinçli kullanacaklar. Minik radyocular, eğitimlerin ardından Radyo Esenler'de kendi yayınlarını yapacaklar, arkadaşlarına öyküler anlatacaklar ve sürpriz röportajlar gerçekleştirecekler.
BAŞVURULAR İÇİN...
Radyoculuk atölyesine katılmak isteyen çocuklar, kayıt ve detaylı bilgi için 611 85 62 numaralı telefonu arayabilirler.

2017/02/4649168.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...