Eğitimin Altın Kızlarına Güngören Halkı Hakkını Helal Etti

Eğitimin Altın Kızlarına Güngören Halkı Hakkını Helal Etti

Güngören Şehitler İlköğretim Okulu eğitimin kahraman öğretmenlerini uğurladı.

13 Eylül 2017 - 18:48

2017/2018 eğitim-öğretim yılında Güngören Şehitler İlköğretim Okulunda görevli sınıf öğretmenleri Çağla Pınar Cengiz ile Dilek Acar uzun yıllardır hizmet ettikleri okula veda ederek yeni görev yerlerine gittiler. Sınıf öğretmeni Çağla Pınar Cengiz yaptığı projelerle bakanlığın dikkatini çekmiş, Türkiye'de özel bir görevlendirme ile bakanlık kadrosuna dahil ederek Ankara'da görev yapmak üzere tayini çıktı. Çağla Pınar Cengiz  ''yolunu belirle, öneriyi dene'' ile ''keşfet öğretmenim, benim de var bir yeteneğim'' çalışmalarıyla göz doldurmuştu. 

Bahçelievler'de bir okula tayini çıkan Sınıf Öğretmeni Dilek Acar akıl ve zeka oyunlarında çalışmaları ile okula dereceler kazandırırken, yetenekleri keşfederek bireysel başarılı olmanın yolunu açan eğitim çalışması ile özel bir yeri olan, kıymetli bir öğretmen. 

Okul Müdürü Recep Özad verdiği demeçte ''Çocuklarımıza verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum, iki değerimizi uğurlarken burukluk yaşıyoruz ancak başarılı olan öğretmenlerimiz için hem sevinçli hem gururluyuz'' diye konuştu. Uğurlama esnasında karşılıklı haklar helal edilirken Müdür Yardımcısı Mehmet Kemal Ceylan da hazır bulundu. 

Haber: Serap Demirel

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor
Ardahan Posoflular Derneği VEREN EL oluyor