Dişhane diş sağlığı haftasında Armoni parkta göz doldurdu

Dişhane diş sağlığı haftasında Armoni parkta göz doldurdu

Diş sağlığı sektöründe öncü kuruluşlarından olan Dişhane ağız ve diş sağlığı merkezleri diş haftasını dolu dolu yaşadı ve yaşattı

29 Kasım 2016 - 15:40 - Güncelleme: 29 Kasım 2016 - 15:45

18-24 Kasım Diş sağlığı haftası ve 22 Kasım diş hekimliği günü münasebetiyle Dişhane Agız ve Diş sağlığı merkezi yaptıkları etkinlikleri ile Armoni Parkda stand açtı. Diş hekimi Gülizar Gül Eraslan'ın sunum yaptığı bilgilendirme standına olan ilgi çok fazla oldu. Kimileri diş sağlığında merak ettiklerini sorarken, kimileride bilinçlenme amacı ile standa akın ettiler. Dişhane diş sağılığı merkezi müdürü Tacettin Yucak yaptığı açıklamada " Diş sağlığı haftası ve Diş hekimi günü münasebetiyle çok özel bir çalışmalara imza attık. Güngören ve Bağcılar Dişhane ağız ve diş sağlığı merkezlerimizle vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, yaşamlarında diş sağlığının ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak için dönem dönem gerçekleştirdimiz etkinliklerden birinide Armoni Parka stand açarak gerçekleştirdik. Duyarlı vatandaşlarımız standımıza akın ederek diş sağlıkları hakkında bilmeleri gereken bilgileri hekimlerimize bizzat sorarak öğrendiler. Diş sağlığının yaşamda en öncelikli yer aldığının bir daha farkına vardılar. "dedi. 

Dişhane Ağız ve Diş sağlığı merkezi özel günlerin yanı sıra yıl içerisinde kreşler, okullar ve insanların toplu yaşam alanlarında yer alarak bilinçlendirmelere devam ediyor.

6053800.jpg
1809730.jpg
9154213.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...