Diriliş Eğitim-Sen Mehmet Nuri Kaynar " Soykırım kararında...

Diriliş Eğitim-Sen Mehmet Nuri Kaynar " Soykırım kararında Feto aklı iş başında"

Diriliş Eğitim Sendikası genel başkanlığı Amerika senatosunda geçen sözde ermeni soykırımı kararına rest çekerken "Sözde Barışçı Nobel'den, sözde ermeni soykırımına kadar feto aklı iş başında" dedi.

15 Aralık 2019 - 02:37

Diriliş Eğitim Sendikası genel başkanı Mehmet Nuri kaynar yaptığı açıklamada "

10 Aralık da İsveç’in başkenti Stockholm’de Boşnak katliamını kabullenmeyen Avusturyalı yazar Peter Handke'ye Nobel Edebiyat ödülü verildi, 12’sinde ise ABD Senatosu’nda sözde Ermeni soykırımı karar tasarısı kabul edildi. Bu tasarı geçen ay Temsilciler Meclisi’nde kabul edilmiş, o kabulde Türkiye’nin sadece günümüzdeki Rusya ile S400 ve TÜRKAKIM anlaşmaları ile kuzey Suriye operasyonları değil, 1974’teki Kıbrıs harekâtı bile eleştirilmişti.

FETÖ' nün hain uzantılarının parmağı olduğu aşikar olan bu hamleler Türkiye'nin elini zayıflatmaya, etki alanını azaltmaya yönelik oyunlardır. Tamamen mesnetsiz, haksız, bilimsellikten uzak ve taraflı olarak ABD Senatosu'nun sözde "Ermeni Soykırım Yasa Tasarısı" hakkında aldığı karar vicdan sahiplerinin yüreğinde yok hükmündedir. Milletimiz adına aziz milletimizin gazi meclisince verilen tepki milletimizin onurlu cevabıdır.  Bu hesapları yapanların oyunlarını bozma gücü ve kudreti devletimizde vardır. ABD Senatosu'nun sözde "Ermeni Soykırım Yasa Tasarısı" hakkında aldığı kararı kınıyor ve reddediyoruz."dedi. 
Mehmet Nuri Kaynar
MESK Genel Başkan Yardımcısı
Diriliş Eğitim Sen
Genel Başkanı
www.dirilisegitimsen.org.tr

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor
Güngören İnsan Haklarından taviz vermiyor