Dikkat! Yarın İstanbul’da Bir Çok İlçede Elektrik Kesintisi...

Dikkat! Yarın İstanbul'da Bir Çok İlçede Elektrik Kesintisi Olacak!

BEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre yarın İstanbul karanlığa boğulacak...

21 Eylül 2017 - 17:24

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre İstanbul'un bazı ilçelerinde ve mahallelerinde elektrik kesintisi meydana gelecek;

-YEŞİLKENT Mh., G-640 Sk., G-641 Sk., (AVCILAR İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
- FENER Mh., UGUR BIÇAKER Cd., KARASİNAN Sk., BEKİR SITKI SAY Sk., YENİ Mh., AKÖREN Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır
- YENİKÖY Mh., (ARNAVUTKÖY İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
- YENİKÖY Mh., ALTINORDU Cd., GÜNER Sk., HARUN Sk., LEYLAK Sk., MERMERCİ ÇIKMAZI Sk., NİYAZ Sk., NURİ PAŞA Cd., ŞEHİT CÜNEYT SARDAŞLAR Sk., YASEMİN Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:30-13:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
- MASLAK Mh., AHİ EVRAN Cd., AOS 13. Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:30-16:30 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
- GENÇOSMAN Mh., DAMLA Sk., EMİNE PARS Sk., DEMİRAY Sk., DERYA Sk., GENÇ OSMAN Cd., DİLEK Sk., DİKMEN Sk., DOĞANAY Sk., DOĞANBEY Cd., AKÇAY Sk., GÜNAY Sk., DÜLGER Sk., DİLŞAH Sk., DUMLUPINAR Sk., ŞEHİT POLİS SUAT HAYRİ DAL Sk., MERKEZ Mh., DANIŞMAN Sk., MİMAR SİNAN Cd., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
- KANARYA Mh., 1503. Sk., ÇULLUK ÇIKMAZI Sk., FLORYA Cd., 3.KARANFİL Sk., ERENLER Cd., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
- İNÖNÜ Mh., MASLAK ÇEŞME Cd., ÇİLEK Sk., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
- ŞENLİKKÖY Mh., ALTI EKİM Sk., BEGONYA Sk., ÇİĞDEM Sk., DERYA Sk., FLORYA Cd., GÜL Sk., HARMAN Sk., MEKTEP Sk., ORMAN Sk., (BAKIRKÖY İlçesi) ve civarında 10:00-12:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
- TEVFİKBEY Mh., 2304. Sk., 1.EMRAH Sk., ÖZAY Sk., 1.CENK Sk., 2.IŞIK Sk., 1.ÇİLEK Sk., SEÇKİN Sk., ŞEHİT ŞAHİN ÇINAR Sk., ORTA KENT Sk., NAZLI Sk., 2.SİNOP Sk., SARAY Sk., 2.FİLİZ Sk., 1.GÖNÜL Sk., VURAL Sk., YOSUN Sk., 1.ÇAKIR Sk., 1.TÜRKELİ Sk., MASLAK ÇEŞME Cd., İSTİKLAL Cd., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Bakım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- GÜNEŞLİ Mh., 10. Sk., 11. Sk., 11/A Sk., 12. Sk., 6. Sk., 7. Sk., 8. Sk., 9. Sk., 9/1. Sk., 9/A Sk., 9/B Sk., AKGÜL ÇIKMAZI Sk., AKGÜL Sk., ANAFARTALAR Cd., AYÇİN Sk., ÇİÇEK Sk., ÇİĞDEM Sk., DERYA Sk., ENDAM Sk., EREN Sk., EVREN Cd., FİLİZ Sk., GÜL Sk., KİRAZ Sk., MÜGE Sk., NAR Sk., ÖĞÜN Sk., ÖZLEM Sk., YASİN Sk., YAVUZ Sk., ZAMBAK Sk., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 08:00-20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- CUMHURİYET Mh., KUYULU Sk., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

 

Kaynak: AHA AKBABA HABER AJANSI

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...