Coşkun Kahraman : Kentsel Dönüşüm için Güngören’e gün...

Coşkun Kahraman : Kentsel Dönüşüm için Güngören'e gün doğdu

AHA İSTANBUL- Güngören Müteahhitler birliği başkanı Coşkun Kahraman Kentsel dönüşüm bekleyenlere müjdeyi verdi

02 Temmuz 2020 - 20:40 - Güncelleme: 02 Temmuz 2020 - 21:35

Uzun yıllardır Kentsel Dönüşümü bekleyen Güngören için umut ışığı doğduğunu dile getiren Güngören Mütehaahitler birliği başkanı Coşkun Kahraman Kentsel Dönüşümün Şimdi Tam Zamanı dedi. 

Kahramanoğlu İnşaat yönetim kurulu başkanı'da olan başkan  Coşkun Kahraman, Neden şimdi tam zamanı? sorumuza Kentsel dönüşüm İstanbul gibi büyük bir şehirde yapılması sorunlar ve güçlüklerle dolu iken bir türlü pilot bölgeler dahi seçilirken malesef yeteri kadar hızlı başlamadı. Yoğunluğu yüksek ilçelrde ve gelir düzeyi düşük insanların yaşadığı  ilçelerde bu adeta imkansız hale dahi geldi. Güngörenimizde nufus  yoğunluğu yüksek, 40-50 yıllık binaların olduğu bir ilçe olması münasebetiyle Kentsel dönüşümün bir an önce başlaması gereken en öncelikli ilçelerin başında yer almakta. Biz Müteaahhitler birliği olarak taşın altına elimizi koyarak hazırlığımızı yaptık. Belediye başkanımız Mim. Dr. Bünyamin Demir göreve gelir gelmez ilk işi kentsel dönüşüm ve modern yaşam için çalışmalara start verdi. Güngören'in müteahhitlerinide çalışma masasında tutarak çözümler üretildi, eksik kalan yönler hem Ankara bürokrasinin de, hemde vatandaşların kazançlarına yansıyacak çalışmalara imza attı. Güngören belediyesi başkan yardımcısı Rıza Uçan ve ekibi kentsel dönüşümünü sağlamak için tüm kapıları ardına kadar açarak seferberlik ilan ettiler. derken başkan Coşkun Kahraman Başta Mim. Dr. Bünyamin Demir ve teknik heyetine canı gönülden Güngörenimiz adına teşekkür ederim. dedi. 

Şimdi Kentsel Dönüşüm kararı verecek vatandaşlar ne yapacak? sorumuzada başkan Coşkun Kahraman Belediyemiz yeni yasada mecburi yapılması gereken Otopark yönetmeliğini 6 ay öteterek mülk sahiplerinin  dairelerini yenilemesinin yolunu açtı. Müteahhitlik belgesi konusunda düzenlemeler yapıldı. 3 metre olan  bahçe çekme mesafesi 1.5 m'ye düşürlerek daire sahiplerinin m2 kaybını en aza indirgediler. Bu vesile ile kentsel dönüşüm için belediyemiz her imkanı sağlıyor. Şimdi vatandaşlarımıza düşen görevlerde var. Binalarını bu dönemde acilen kentsel dönüşüme dahil etsinler. Bizler müteahhitler birliği olarak vatandaşlarımıza danışmanlık hizmetini veriyoruz. Binalarında komşularıyla uzlaşarak , Güngörenli müteahhitleri seçerek kentsel dönüşüme başlasınlar. Bir bina 12 ayda bitiyor. Bugünkü değeri 350 TL civarında olan daire kentsel dönüşümde 150-200  bin TL kredi kullanılıp yapıldığında değeri 700 bin çivarında olurken 12 ay boyunca mahallesi ve semtinden uzak kalmasına rağmen döndüğünde depreme dayanıklı, sıfır binada, asansörlü olarak yaşam kalitesini yükseltmiş bir şekilde yuvasına kavuşuyor. Bunun için vatandaşlar kendi aralarında fedakarlıklarda yaparak hemen kentsel dönüşüme karar versinler diyerekte uyardı.

Güngören Müteahhitler birliği başkanı Coşkun Kahraman Kimdir?

Coşkun Kahraman, 1983 yılında Almanya Ravensburg kentinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini doğduğu kent Ravensburg’da , liseyi İstanbul Bahçelievler Anadolu  Lisesi’nde bitirdi. 
Yüksek öğrenimini Yeditepe üniversitesi uluslararası ticaret lojistik bölümünü ve İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Almanca Öğretmenliği bölümünde tamamladı.
Vatani görevini Yedek Subay olarak tamamladıktan sonra 2007 yılında Aile Şirketi olan Kahramanoğlu İnşaat’da Genel Müdür olarak profesyönel iş hayatına başlayan Coşkun KAHRAMAN inşaat sektörüne ilk adımı atmış oldu.
2009 yılında yatay mimari üzerine incelemerde bulunmak üzere Almanya Stutgartt şehrine giderek tecrübelerde bulundu ve bir çok projede yer aldı. 13 yılı aşkın inşaat sektöründe yer alan  Coşkun KAHRAMAN bir çok konut ve işyeri projesi tamamlamış ve halen 
İstanbulun birçok bölgesinde yeni projelerini hayata geçiren ve özellikle güngörenin gelişmesinde birçok kentsel dönüşüm projesinde yer alan Coşkun Kahraman Güngörenin lokasyon açısından daha da gelişmesi gerektiğine inanmaktadır.   

 

2020/07/2020-07-02-21-33-51.jpg
2020/07/2020-07-02-21-33-55.jpg
2020/07/2020-07-02-21-34-05.jpg
2020/07/2020-07-02-21-34-09.jpg
2020/07/2020-07-02-21-34-16.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi töreni düzenlendi
Bakırköy Adliyesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale...
Ülkü Ocakları Cumhurda Birlik, Beyoğlu'nda Birlik diyerek bir kez daha haykırdılar
Ülkü Ocakları Cumhurda Birlik, Beyoğlu'nda Birlik diyerek bir kez...