ÇELİK BİLEK EMİN KASKA DÜNYA ŞAMPİYONASINDA

ÇELİK BİLEK EMİN KASKA DÜNYA ŞAMPİYONASINDA

AHA-Güngören-Mehmet Emin Kaska Dünya Bilek Şampiyonasında Malezya yolunda.

02 Eylül 2015 - 09:10 - Güncelleme: 03 Eylül 2015 - 10:56

Mehmet Emin Kaska Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Malezya'da Türkiye'yi temsil edecek..Çeşitli ve sayısız kere Milli Takımımızı temsil eden Mehmet Emin Kaska 2015'te Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası yarışmasında Dünya 2.si olarak Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır.Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası 27 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Malezya'da yapılacak.

Güngören Haznedar Mahallesinde ikamet eden M.Emin Kaska kendisi gibi Bilek Güreşi sporcusu olan Oğlu Emirhan Kaska ile yarışmaya katılacak. Dünyanın çeşitli yerlerinde Amerika,Avrupa ve Brezilya'da ülkemizi temsil etti.Milli takımımızı Avrupa'nın çeşitli yerlerinde temsil etti.

Güngören'de bir ilk olarak M.Emin Kaska, Oğlu Emirhan Kaska ile yarışmaya katılacak. "Pazar tahtaları üzerinde yapılan bilek güreşinden Dünya Bilek Şampiyonasına uzanan bir yolculuk başladı. Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'a, Ak Parti İlçe Başkanı Ercüment Sever'e, Malezya yolculuğumda yanımda olan Türgev Güngören İlçe Başkanı Abdullah Yılmaz'a,Belediye Meclis Üyesi Eren Acar ve Türgev Derneğine teşekkür ederiz" dedi.

 

 

 

AHA HABER MERKEZİ

7091963.jpg
3351874.jpg
7866235.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını kaybetti
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını...
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor
Güngören'deki Futbol takımlarının yüzü gülüyor