Büyükçekmece Belediye’si Yeni Binasında Hizmet Vermeye Devam...

Büyükçekmece Belediye'si Yeni Binasında Hizmet Vermeye Devam Edecek

Büyükçekmece Belediyesi, 14 Ağustos Pazartesi gününden itibaren yapımı tamamlanan Fatih mahallesindeki yeni belediye binasında hizmet vermeye başlıyor.

11 Ağustos 2017 - 11:49 - Güncelleme: 11 Ağustos 2017 - 11:56

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Büyükçekmece'nin hizmet kalitesini daha da arttıracak, Büyükçekmece halkına en çağdaş ve hızlı hizmeti verecek olan yeni belediye binamızın gerçek sahipleri olan Büyükçekmece aileme hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

“Büyükçekmece ailesinin evi”

 

14 Ağustos Pazartesi günü mesaiye başlayan yeni hizmet binamızda amacımız daha iyi ve kaliteli hizmet olacak diyen Başkan Akgün, "Büyükçekmece halkımıza en iyi hizmeti vermenin yanı sıra belediye binasına gelen her vatandaşımızın kendisini evindeymiş gibi hissedebilmesi için her türlü detayı düşündük. Büyükçekmece Belediyesi'nin yeni binası daha pek çok farklı özelliğiyle de örnek gösterilecek bir yapı olacaktır. Büyükçekmece'nin hizmet kalitesini daha da arttıracak, Büyükçekmece halkına en çağdaş ve hızlı hizmeti verecek olan yeni belediye binamızın gerçek sahipleri olan Büyükçekmece aileme hayırlı uğurlu olsun" ifadesini kullandı.

 

2017/08/3689939.jpg
2017/08/5877984.jpg
2017/08/6092590.jpg
Kaynak: AHA AKBABA HABER AJANSI

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...