Birliğimizi, Beraberliğimizi, Kardeşliğimizi bozamayacaklar

Birliğimizi, Beraberliğimizi, Kardeşliğimizi bozamayacaklar

AHA-Esenyurt-Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Mehterçeşme Mahallesinde kısa süre önce açılışı yapılan Ordu İli Gürgentepe Işıktepe Köyü Derneği’ni ziyaret ederek çay sohbetine katıldı

25 Ağustos 2015 - 12:21 - Güncelleme: 28 Ağustos 2015 - 21:47

Ordu ili Gürgentepe İlçesi Işık Tepe Köyü Derneğini ziyaret eden,  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Dernek Başkanı İlhan Işık tarafından kapıda karşılandı.

Işık, “ Biz de insan ayrımı hiçbir zaman yoktur. Derneğimizde Türkiye’nin 4 bir yanından gelen dostlarımızı ağırladık” dedi.

Dernek ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Kadıoğlu ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Kadıoğlu, “Eskiden askeri teçhizatları Avrupa ve Amerika’dan alırdık, artık kendimiz yapıyoruz. Yazılım bize ait olduğu için, artık mazlum milletlere yardım edebiliyoruz. Ortadoğu’ da söz sahibiyiz. Bir zamanlar hükümet, memurun maaşını ödeyemiyordu. Bizim yapmamız gereken dik durmaktır. PKK terör örgütünün başındakiler Kürt değildir. Kürt milleti böyle bir şey yapmaz. Bunların başında birliğimizi bozmak isteyen ülkemizin büyümesini ve ilerlemesini istemeyen dış güçler var. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi asla bozamayacaklar’’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

AHA HABER MERKEZİ

5796203.jpg
4306246.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...