BEYLİKDÜZÜ, MÜFTÜSÜNÜ UĞURLADI BEYLİKDÜZÜ MÜFTÜSÜ...

BEYLİKDÜZÜ, MÜFTÜSÜNÜ UĞURLADI BEYLİKDÜZÜ MÜFTÜSÜ SÜLEYMAN KÜÇÜK YENİ GÖREV YERİNE UĞURLANDI

6 yıldır Beylikdüzü’nde müftülük yapan Süleyman Küçük; Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, ilçede bulunan siyasi parti temsilcileri ve muhtarların katıldığı veda yemeğinde yeni görev yeri olan Balıkesir’e güzel dileklerle uğurlandı.

13 Eylül 2014 - 10:29 - Güncelleme: 13 Eylül 2014 - 10:32

Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, yeni görev yeri olan Balıkesir’e gitmeden önce ilçedeki önemli isimlerin katıldığı yemekte herkesle vedalaştı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, siyaset öncesi ve sonrasında tanışık olduğu İlçe Müftüsü Süleyman Küçük için, “Süleyman ağabeyimiz artık daimi hemşehrimiz. Beylikdüzü’nün ilk ilçe olduğu yıllarda buradaydı. Çok da uzağa gitmiyor, yolu açık olsun” dedi. İmamoğlu, Küçük’e Beylikdüzü’nü her zaman hatırlaması adına bir de tabak hediye etti.

 

“Hayırlı Olsun”

 

Müftü Küçük’e başarı belgesi ve plaket takdim eden Kaymakam Demirkol, “Süleyman Bey’in bizleri unutmaması için söz alıyoruz. Görevini çok iyi yaptığını, Cumhuriyet değerlerine ve devletine saygılı olduğunu, dini bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaştığını biliyoruz. Yeni görev yeriniz hayırlı olsun” dedi.

 

“Emektarlığımı Beylikdüzü’nde Geçireceğim”

 

Böyle güzel dostluklar kazanmanın öneminin büyük olduğundan bahseden Küçük, “7. görev yerim olan Beylikdüzü’nde, ailemden insanları ve ailem gibi gördüğüm dostlarımı bırakıyorum. Ben emekliliği emektarlık diye tanımlıyorum. Emektarlığımda tekrar Beylikdüzü’ne geleceğim. Mutluluk insanın içinde hissettiğidir ve ben Beylikdüzü’nde olmanın mutluluğunu hissettim. Allah hepinizden, hepimizden razı olsun.” diye konuştu. Kaymakam Demirkol’ a ve Başkan İmamoğlu’na ebru çalışmasından oluşan tablo hediye eden Küçük, “Bizden de kalanlara bir hatıra olsun” diye ekledi. Güzel dileklerle ve ilçenin önemli isimleriyle yenen veda yemeğinin ardından Küçük, yemekte bulunanlarla tek tek vedalaştı.

6042882.jpg
1327783.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını kaybetti
Muhtar Özlem Sögüt'ün babası Mehmet Ali Sögüt hayatını...