BEYLİKDÜZÜ, KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞIYLA TÜM İSTANBUL’A...

BEYLİKDÜZÜ, KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞIYLA TÜM İSTANBUL’A ÖRNEK OLUYOR.

Nisan ayında “Beylikdüzü Kitap Okuyor” adıyla başlayan kitap okuma etkinliği tüm İstanbul’u etkisi altına aldı. Beylikdüzü Belediyesi ve H-ece Kitap Okuma Grubu işbirliğiyle hayata geçirilen proje çevre il ve ilçelerden katılım alarak “İstanbul Beylikdüzü’nde Kitap Okuyor” adıyla yoluna devam ediyor.İlçenin çeşitli yerlerinde düzenlenen okuma etkinliğinde en son Büyükçekmece göl kenarında Hıfzı Topuz'un "Başın Öne Eğilmesin" kitabı tartışıldı.

16 Haziran 2016 - 13:51

“İstanbul Beylikdüzü’nde Kitap Okuyor” adlı proje yeni kitaplarla daha da büyüyor, renkleniyor. Beylikdüzü Belediyesi ve H-ece Kitap Okuma Grubu’nun işbirliği içerisinde Nisan ayında başlatarak büyük bir keyifle yola çıktığı proje, gün geçtikçe yeni kitapseverlerin katılımıyla devam ediyor. İlk olarak “Beylikdüzü Kitap Okuyor” olarak başlatılan okuma etkinliği, çevre il ve ilçelerdeki vatandaşların da dahil olmasıyla gün geçtikçe kitlelere yayılıyor.

 

Etkinliklere Katılım Gün Geçtikçe Artıyor

 

Türkolog Ece Ataer yönetiminde yürütülen etkinliklerin amacı, bireylere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve demokratik bir ortamda tartışma kültürünü geliştirmek.Yaratıcı drama ile desteklenen proje, bireylerde kişisel gelişimi de hedefliyor. 30 kişi olarak yola çıkan projenin bugünkü sayısı 110’a ulaşmış durumda. Son yapılan etkinlikte Büyükçekmece göl kenarında Hıfzı Topuz'un "Başın Öne Eğilmesin" kitabından kesitler okuyan ve tartışan kitapseverler bir de gezi planladı. BrendanFreeley ve John Freeley'in "Galata, Pera, Beyoğlu Bir Biyografi" kitabı eşliğinde "Beyoğlu" gezisi planlayan grup, etkinliklerine devam edecek. Kitaplar sayesinde farklı dünyaların içine girmek isteyenler düzenlenecek etkinliklerin tarihleriyle ilgili detaylı bilgiyi 444-09-39 numaralı hattı arayarak öğrenebilir.

1682156.jpg
7729140.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Selami Arı gözyaşları ve dualarla hakka uğurlandı
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı, Hasan Odabaşı hayata veda etti
Güngören Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı Baba acısı yaşadı,...