BEYLİKDÜZÜ İLÇE PROTOKOLÜ SAHURUN BEREKETİNİ PAYLAŞTI

BEYLİKDÜZÜ İLÇE PROTOKOLÜ SAHURUN BEREKETİNİ PAYLAŞTI

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe protokolünü sahur sofrasında buluşturdu. Ramazan ayının maneviyatı bir arada yaşayabilmek amacıyla Beylikdüzü’nün yönetiminde söz sahibi olan tüm protokolü, Yakuplu Serander Restaurant’ta düzenlenen sahura davet eden İmamoğlu, birlik içerisinde bereketli bir gece yaşandığını belirtti.

14 Haziran 2016 - 12:48

Beylikdüzü İlçe Protokolü, Yakuplu Serander Restaurant’ta sahur sofrasında bir araya geldi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun davetlisi olarak katılım gösteren protokol üyeleri maneviyat dolu bir gece yaşadı. Sahur programına Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer, belediye meclis üyeleri, Beylikdüzü Belediyesi başkan yardımcıları ve danışmanları, birim müdürleri ile muhtarlar katıldı.

 

Beylikdüzü’nün yönetiminde önemli rol oynayan kişi ve kurumların ilçenin geleceği açısından çok önemli olduğunu her fırsatta vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sofra aracılığı ile yaşanan birliğin güzel bir tablo oluşturduğunu ifade ederek “Nice kıymetli iftar ve sahur sofralarında buluşmak dileği ile.” dedi.

 

8837138.jpg
8149299.jpg
8241833.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti