BAŞKAN KADIOĞLU, EĞİTİMCİLERE KONUK OLDU

BAŞKAN KADIOĞLU, EĞİTİMCİLERE KONUK OLDU

AHA-Esenyurt-Eğitim-Birsen İlçe Başkanlığı tarafından okul müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenler ile yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesi kahvaltılı iletişim toplantısı gerçekleştirdi.

16 Eylül 2015 - 15:29

Kahvaltı programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş katılım sağladı. Programa ev sahipliği Eğitim-Birsen Esenyurt İlçe Başkanı Resul Aydoğan ve yönetimi ev sahipliği yaptı.

Eğitimin sorunları, çözümleri ve 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde daha donanımlı ve kapsamlı çalışmalar yapılarak Esenyurt ’ta eğitim çıtasının yükselmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

Çok sayıda eğitimcinin katıldığı kahvaltılı iletişim toplantısında İlçe Başkanı Resul Aydoğan söz alarak yeni eğitim ve öğretimde daha verimli çalışmalar yapılması için çaba gösterileceğini söylerken toplantıya iştirak eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na eğitime verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.

“Türkiye için Türk insanını eğiten insanlarsınız”

Aydoğan ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu davetten dolayı teşekkür etti. Başkan Kadıoğlu, “ Okullar ile ilgili eksik ve sıkıntılarımız var. Bunları biliyoruz ve bu konuda çözüm üretiyoruz. İlçemizde son süreçte çok sayıda okul kazandırdık. Bu çalışmamız okul için eğitim için aralıksız devam ediyor. Ülkemizde ve ilçemizde eğitimi iyi bir yere hep birlikte getirmek istiyoruz. Türkiye için Türk insanını eğiten insanlarsınız. Ben size bu anlamda başarılar diliyorum, sabır diliyorum ve tebrik ediyorum. Çünkü çocukları eğitmek ve yetiştirmek gerçekten zor bir iştir. Önümüzde ülkemiz için çok önemli bir seçim var. Bizler hizmet için ülkemize ve insanımıza faydalı olmak için buralardayız. Fakat ülkeyi karıştırmak içerden ve dışardan müdahalelerle ülkemizi ve insanımızı geriye götürmek için uğraş veriyorlar. Ama hep birlikte bu oyuna izin vermeyeceğiz. Bu sorun AK Parti’nin sorunu değil. Bu bizim ülkemizin sorunudur. Yeni eğitim yılınızda her zaman olduğu gibi yine belediye olarak biz yanınızdayız. İhtiyaçlara cevap vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

AHA HABER MERKEZİ

9436996.jpg
4566291.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak Akçin oldu
Meslek Okulları Derneği yeni başkanları Elif Ervan ve Burak...
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti
Gönül adamı Yaşar Ruşen Kaya hayata veda etti