Başkan Çelikbilek’ten Şampiyon Kızlarımıza Altın

Başkan Çelikbilek’ten Şampiyon Kızlarımıza Altın

AHA-Beykoz-Minik Bayanlar Taekwondo Türkiye Şampiyonu Begüm Aktel ve Yıldız Bayanlar Avrupa 3.sü Berranur Çiftçi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı. Başkan Çelikbilek şampiyonları altınla ödüllendirdi.

18 Eylül 2015 - 10:06

Beykoz Belediyespor’un yıldız sporcularından Berranur Çiftçi, 19-23 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda 3.lük sevincini,  Begüm Aktel ise 29 Temmuz-2 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada Türkiye Şampiyonluğu gururunu ilçemize yaşatmıştı.

Sporcularımız elde ettikleri bu başarıyla hem Beykoz’un adını duyurdular hem de 2015 yılında İstanbul’a tek şampiyonluk getiren bayan taekwondocu unvanına da sahip oldular.

Kızlarımız şampiyonada imzası bulunan antrenörleri Osman Günaçtı ve anneleriyle birlikte Başkan Yücel Çelikbilek’i ziyaret ederek hem sevinçlerini paylaştı hem de yeni şampiyonluk hedeflerinden bahsetti.

Başkan Çelikbilek’ten Sporculara Ödül Müjdesi

İlçemize bu gururu yaşatan sporcularımızı kutlayan Başkan  Çelikbilek sporun her dalını desteklediklerini ve ödüllendirdiklerini ifade ederek kızlarımızdan başarılarını yeni şampiyonluklarla taçlandırmalarını istedi.  

Başkan Çelikbilek ayrıca sporcularımızı teşvik amacıyla belediye meclisinden her yıl çıkarılan ödül ve ödeneklerin artarak devam edeceğini müjdeledi.

Kendilerine verdiği destek için Başkan Çelikbilek’e teşekkür eden antrenör Osman Günaçtı: “Kızlarımız 12 ve 13 yaşlarında Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa’da dereceyle  tanıştılar. Bu hem Beykoz hem de kariyerleri için büyük şans.  Bizlere her zaman destek olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e, Kulüp Başkanımız Muharrem Kaşıtoğlu’na, kızlarımızın okuduğu Hacı Numan Ortaokulu müdürü Murat Urgancı’ya çok teşekkür ediyoruz. İnşaallah yeni şampiyonluk haberlerini getirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini ileten Başkan Çelikbilek sporcuları altınla ödüllendirdi. 

 

 

AHA HABER MERKEZİ

2760616.jpg
8656690.jpg

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Meslek Okulları ARA ELEMAN değil, ANA ELEMAN yetiştirir
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi Odabaşı'nı tebrik etti
Mesimder 10 Nisan Polis gününü unutmadı, Emniyet Müdürü Rahmi...